Εκκληση από την οικογένεια της Δώρας: Όποιος γνωρίζει κάτι, να καταθέσει

Εκκληση προς όποιον είδε τυχόν τη στυγερή δολοφονία της Δώρας Ζέμπερη, ή γνωρίζει κάτι σχετικό, απηύθυνε η συνήγορος της οικογένειας της εφοριακού.

«Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλα τα δυνατά ενδεχόμενα», δήλωσε η Γιάννα Παναγοπούλου και κάλεσε όλους τους μάρτυρες να καταθέσουν. Ανάμεσα σε αυτούς, επεσήμανε, είναι και ο πατέρας της άτυχης εφοριακού, ο οποίος αποκάλυψε το Σάββατο ότι την ώρα του εγκλήματος εκείνος περνούσε έξω από το Β’ Νεκροταφείο, από όπου παρέλαβε έναν άνδρα με το ταξί του.

Δείτε επίσης:

Μυστήριο με τον φόνο της 32χρονης στα Πατήσια – «Ήταν πληρωμένος δολοφόνος»

Δείτε επίσης: Θρίλερ με θανάσιμα τραυματισμένη γυναίκα στο Β΄ Νεκροταφείο Αθηνών

Δείτε επίσης: Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 32χρονης – Βίντεο ντοκουμέντο λίγη ώρα πριν τη δολοφονία

«Ζητούμε όποιος είδε κάτι, οτιδήποτε κι αν γνωρίζει, να απευθυνθεί στη ΓΑΔΑ και να καταθέσει, γιατί είναι σημαντική η κάθε μαρτυρία σχετική με αυτές τις κρίσιμες ώρες», δήλωσε η κ. Παναγοπούλου στον ΣΚΑΪ. «Ηταν 5:30 το απόγευμα σε ένα σημείο που είχε κόσμο. Οποιος γνωρίζει κάτι, αν φοβήθηκε από αυτό που διαδραματιζόταν μπροστά του να μην φοβηθεί σήμερα. Εχουν περάσει αρκετά 24ωρα. Ηταν νεαρό κορίτσι, θα μπορούσε να είναι η κόρη ή η αδελφή οποιουδήποτε. Οποιος ξέρει κάτι να συγκινηθεί, να κινητοποιηθεί και μας βοηθήσει στην εξιχνίαση αυτού του στυγερού εγκλήματος», τόνισε και κατέληξε: «Δεν μπορεί να μην είδε κανείς τίποτα. Μιλάμε 14 μαχαιριές, για ένα κορίτσι που σύρθηκε στο νεκροταφείο και ενδεχομένως πάλεψε με τον δολοφόνο».

Όλοι είναι ύποπτοι σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Ολα τα ενδεχόμενα ανοιχτά αφήνει η ΕΛ.ΑΣ. για την άγρια δολοφονία της Δώρας από τη στιγμή που δεν έχει βρεθεί το κίνητρο πίσω από το έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Συγκεκριμένα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι από τη στιγμή που δεν έχει εντοπιστεί το κίνητρο πίσω από τη φρικτή δολοφονία της 32χρονης εφοριακού, τότε δεν μπορεί να αποκλειστεί κανένας από το κάδρο των υπόπτων ούτε να διαγραφεί κανένα ενδεχόμενο.

Τα δύο βασικά σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. είναι πρώτον ότι η άτυχη Δώρα γνώριζε τον δολοφόνο και δεύτερον να βρέθηκε αντιμέτωπη με επικίνδυνο κακοποιό. Η 32χρονη δηλαδή να βρέθηκε τη λάθος ώρα στο λάθος σημείο και να έπεσε θύμα κάποιου μανιακού ή κάπoιου ληστή.

Η αστυνομία εξετάζει καρέ-καρέ τα βίντεο από κλειστά κυκλώματα ασφάλειας, με την ελπίδα ότι θα καταφέρουν να «επανασχεδιάσουν» τα τελευταία βήματα της 32χρονης Δώρας ή να εντοπίσουν κάποιον που ενδεχομένως να την ακολουθούσε.

Δείτε επίσης: Αυτή είναι η 32χρονη που δολοφονήθηκε άγρια στο Β’ Νεκροταφείο (εικόνες)

Δείτε επίσης: Δολοφονία 32χρονης στο Β’ νεκροταφείο: Τα βασικά σενάρια που εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ. (εικόνες)

Keywords
Τυχαία Θέματα