Εκδικάστηκε η προσφυγή του Ολυμπιακού κατά της Λίγκας

Στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ εκδικάστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας 7/1 η προσφυγή του Ολυμπιακού κατά της απόφασης της Λίγκας να ορίσει τη 15η εξ’ αναβολής αγωνιστικής το διήμερο 12-13 Ιανουαρίου. Η απόφαση είναι πολύ πιθανό να εκδοθεί ίσως και τις επόμενες ώρες.

Οι δικηγόροι του Ολυμπιακού,

κύριοι Χατζησαββάογλου και Δημήτρης Καρπετόπουλος ανέφεραν: «Η Λίγκα ζητά από το δικαστήριο να νομιμοποιήσει μια άθλια απόφαση και να ανοίξει μια κερκόπορτα παραβίασης των κανονισμών».

Ο Ολυμπιακός ζήτα η 15η αγωνιστική να διεξαχθεί εμβόλιμα, εισήγηση που είχε απορριφθεί από 13 ομάδες της Super League, σκορ που αποτελεί πανωλεθρία για τον Ολυμπιακό.

Από την πλευρά της Λίγκας, ο δικηγόρος Γιάννης Οικονομάκης υποστήριξε: «Ποτέ δεν ξεκίνησε από τη σύσταση της Super League ο β’ γύρος, αν δεν είχε τελειώσει προηγουμένως ο πρώτος. Όταν ο κανονισμός λέει η αγωνιστική να διεξαχθεί εμβόλιμα, είναι σαφές ότι η αγωνιστική θα μπει εμβόλιμα στον α’ γύρο. Αυτή είναι η πραγματική ερμηνεία του κανονισμού».

Ο νομικός εκπρόσωπος του συνεταιρισμού τάχθηκε κατά του Ολυμπιακού, υποστηρίζοντας: «Έχουν πολλά δύσκολα παιχνίδια μαζί. Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος της προσφυγής του Ολυμπιακού». Στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Η μοναδική επιλογή της Λίγκας ήταν το διήμερο 12-13 Ιανουαρίου να βάλει τη 15η αγωνιστική και μετά να αρχίσει ο β’ γύρος. Αυτό μας ζήτησαν να κάνουμε η Nova και η ΕΡΤ».

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα