Έκαστος στο είδος του και ο Μαρκόπουλος στο «ξέπλυμα» του… Μιχαλολιάκου

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε τις προηγούμενες ημέρες η δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Δημήτρη Μαρκόπουλου, ο οποίος, μιλώντας για το ζήτημα των Εξαρχείων, δήλωσε ειρωνικά ότι «αν τρέξει και λίγο αιματάκι από τους μπαχαλάκηδες, θα πούμε πω – πω το παιδί».

Ωστόσο, δεν θα πρέπει να εκπλήσσει κανέναν η επίμαχη δήλωση του κ. Μαρκόπουλου, κρίνοντας τουλάχιστον από τα όσα έχει γράψει στο παρελθόν ως δημοσιογράφος.

Κάνοντας, λοιπόν, μια μικρή αναδρομή στα γραφόμενά του, δεν είναι λίγο το «μελάνι» που σπατάλησε προκειμένου να στήσει την «αγιογραφία» ακόμα και του αρχηγού της Χρυσής Αυγής

Νίκου Μιχαλολιάκου, «ξεπλένοντας» τόσο τον ίδιο, όσο και το νεοναζιστικό του μόρφωμα.

«Ποιος είναι λοιπόν ο Νίκος Μιχαλολιάκος; Και μόνο μια απλή ανάγνωση του βιογραφικού του δείχνει ότι δεν είναι ένας τυχαίος άνθρωπος Έχει σπουδάσει μαθηματικά, υπηρέτησε στις ειδικές δυνάμεις, ο ίδιος ο Παπαδόπουλος τον ήθελε για αρχηγό της ΕΠΕΝ, έφθασε να βάζει μέχρι και βόμβες. Πάνω από όλα όμως είναι ένας άνθρωπος με σαφές ιδεολογικό στίγμα και μια κατάρτιση που σου θέτει το δίλημμα: τον πιστεύεις ή δεν τον πιστεύεις», σημείωνε το 2012 σε άρθρο του ο σημερινός βουλευτής της ΝΔ.

Μάλιστα, σε άλλο σημείο του επίμαχου άρθρου που υπέγραφε, δεν παρέλειπε να κλείσει το «μάτι» στον Νίκο Μιχαλολιάκο, προβλέποντας μάλιστα ότι ο αρχηγός του φασιστικού μορφώματος θα… δικαιωθεί. «Γιατί μήπως φασισμός δεν είναι το να θέλουν να μας πείσουν σόνι και ντε, πως οι εκλογές είναι υπόθεση δύο μόνο κομμάτων; Ε, σε αυτά ποντάρει και κερδίζει ο Μιχαλολιάκος. Στους εδώ και 40 χρόνια καθημερινούς μικροφασισμούς του πολιτικού συστήματος. Και να το δείτε πως τελικά – για το κακό όλων μας – θα δικαιωθεί», τόνιζε.

Αναλυτικά το επίμαχο άρθρο του:

Keywords
Τυχαία Θέματα