Έκαναν «λίφτινγκ» στο βιογραφικό του Διαματάρη στη σελίδα της κυβέρνησης (video)

Μετά τον σάλο από τη σχετική αποκάλυψη, αλλά και την παραδοχή του ιδίου του υφυπουργού Εξωτερικών Αντώνη Διαματάρη, ότι δεν απέκτησε ποτέ τον μεταπτυχιακό τίτλο του πανεπιστημίου Columbia της Νέας Υόρκης, παρά το γεγονός ότι το βιογραφικό του και οι παλαιότερες δηλώσεις του έλεγαν το αντίθετο, έγινε ένα μικρό «λίφτινγκ» στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, αν επισκεφθεί κάποιος τον σύνδεσμο government.gov.gr/kivernisi

όπου φαίνονται όλα τα βιογραφικά των μελών της κυβέρνησης, θα δει ότι εκεί που γίνεται λόγος για τη σταδιοδρομία του υφυπουργού Εξωτερικών, γράφει πλέον ότι «παρακολούθησε μαθήματα στο Columbia University».

Τι έγραφε πριν

Βέβαια, μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές, το βιογραφικό του κ. Διαματάρη στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εξωτερικών δεν είχε υποστεί την παραμικρή αλλαγή.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι της Τρίτης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας παρείχε πλήρη κάλυψη στον κ. Διαματάρη, τονίζοντας: «Το θέμα έχει λήξει για την κυβέρνηση, μετά τη διευκρίνιση του κ. Διαματάρη ότι σπούδασε».

Η κυβερνητική κάλυψη στον υφυπουργό Εξωτερικών προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος σχολίασε μεταξύ άλλων: «Τελικά δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο».

Κυβέρνηση πολιτικής εξαπάτησης, fake αριστείας και πελατειακής δοσοληψίας

Τελικά δεν έχουν ούτε ιερό, ούτε όσιο…Μετά τον διοικητή της ΕΥΠ χωρίς πτυχίο, τους εκατοντάδες αποτυχημένους πολιτευτές και κομματάρχες που διόρισαν διοικητές στα δημόσια νοσοκομεία και το μαζικό γιουρούσι της ΝΔ στο Δημόσιο, σήμερα ο κ. Μητσοτάκης καλύπτει απόλυτα και τον Υφυπουργό του, κ. Διαματάρη, παρά την ομολογία του για το πλαστό βιογραφικό του. Έτσι επιβεβαιώνει ότι το πρόβλημα δεν είναι ο Διαματάρης αλλά ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης. Ως ο αρχιτέκτονας μιας κυβέρνησης πολιτικής εξαπάτησης, fake αριστείας και πελατειακής δοσοληψίας.

Gepostet von Alexis Tsipras am Dienstag, 3. Dezember 2019

Πηγή: Έκαναν «λίφτινγκ» στο βιογραφικό του Διαματάρη στη σελίδα της κυβέρνησης (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα