Ειρήνη Καραγεώργη: Η τηλεοπτική μου κόρη στις «8 Λέξεις» είναι η πραγματική μου κόρη (video)

Η Ειρήνη Καραγεώργη η πρωταγωνίστρια της σειράς «8 Λέξεις» στα 23 της χρόνια έχει ήδη δύο κόρες.

Η ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στην Τατιάνα Στεφανίδου για την εκπομπή «Μαζί σου το Σαββατοκύριακο» και μίλησε για όλα.

«Από την αρχή που νόμιζα ότι ίσως είμαι έγκυος και έλεγα τι θα κάνω με το παιδί, κάτι μέσα μου μου έλεγε ότι θα το κρατήσω το παιδί… Και έτσι και έγινε. Όταν είδα τις δύο γραμμούλες (στο τεστ εγκυμοσύνης), λέω δεν υπάρχει περίπτωση. Αυτό το πλασματάκι είναι μια ζωούλα και δεν φταίει σε τίποτα και πρέπει να το φέρουμε στον κόσμο. Δεν ήταν καθόλου εύκολο, είχα παράλληλα το σχολείο και τα μαθήματα. Έπρεπε να αποφασίσω τι θα κάνω με τη ζωή μου.

Είχε πολλά σκαμπανεβάσματα… Η μητέρα μου ήταν δίπλα μου από την πρώτη στιγμή μέχρι σήμερα. Με μια μεγάλη αγκαλιά… Ήταν εδώ για εμένα. Είχα μεγάλη στήριξη από την οικογένειά μου.

Εκείνη η περίοδος ίσως ήταν και από τις πιο δύσκολες που προσπαθούσα και εγώ να αφομοιώσω ότι υπάρχει περίπτωση να μεγαλώσω μόνη μου το παιδί. Μετά όταν γέννησα θυμάμαι να κλαίω πάρα πολλές φορές πάνω από την κούνια. Νόμιζα ότι έπρεπε να είμαι και μαμά και μπαμπάς. Προσπαθούσα να καλύψω ένα κενό και έκανα περισσότερα πράγματα απ’ όσα έπρεπε και τελικά μου γύρισαν λίγο μπούμερανγκ. Από την οικογένεια μου είχα μεγάλη στήριξη. Αρχικά, είχε πάει η μαμά μου στο σχολείο για να ενημερώσει για την κατάσταση μου. Μία μεγάλη ομάδα καθηγητών και του διευθυντή ήταν εντάξει με αυτό το θέμα, ενώ μία άλλη ομάδα δεν συμφωνούσε με αυτό που έκανα. Και το ένιωθα. Περίμενα κάτι άλλο… Όμως και στην πορεία είχα βιώσει διάφορα και λίγο ρατσιστικά… Μετά το συνήθισα όλο αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα