Είναι η σχέση… φυσιολογική; – Σε πόσο καιρό δώσατε το πρώτο φιλί ή κάνατε σεξ;

Κάθε σχέση είναι διαφορετική και το βέβαιο είναι ότι δεν υπάρχει ένας κανόνας ή κάτι που να θεωρείται φυσιολογικό.

Ωστόσο, αν έχετε απορίες σχετικά με το πώς εξελίσσεται η σχέση σας και αν ακολουθείτε τα στάδια που ακολουθούν οι περισσότεροι σχετικά με το πότε φιληθήκατε πρώτη φορά, σε πόσο καιρό κάνατε σεξ ή πρόταση γάμου, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα από την έρευνα του dating site, eHarmony σε 1.000 άτομα.

Όπως διαβάζουμε στο askmen, οι συμμετέχοντες απάντησαν σε ερωτήματα για το πότε και πώς συνέβησαν όλα τα σημαντικά γεγονότα που συμβάλλουν στην εξέλιξη μιας σχέσης. Ιδού οι απαντήσεις:

– 1 στους 4 φιλιέται στο πρώτο ραντεβού, την ώρα που 1 στους 10 περιμένει να κάνει κίνηση μετά από μερικές εβδομάδες.

– Η πλειοψηφία κάνει σεξ με κάποιον/κάποια που βγαίνει ραντεβού στους τρεις μήνες περίπου, με μόλις το 9% να πέφτει στο κρεβάτι με το αντικείμενο του πόθου στην πρώτη εβδομάδα.

– Το 29% επισημοποιεί τη σχέση κοντά στους τέσσερις μήνες. Η πλειοψηφία το κάνει με μια κοινή φωτογραφία στα social media.

– Σχεδόν τρεις μήνες παίρνει στους περισσότερους να πουν «σ΄αγαπώ», με τους άντρες να λένε τις δύο αυτές λεξούλες πιο γρήγορα απ’ ότι οι γυναίκες.

– Το 67% όσων έχουν χωρίσει βγαίνουν ραντεβού ένα χρόνο μετά το τέλος της προηγούμενης σχέσης τους. Οι άνδρες (72%) εμφανίζονται και πάλι πιο ανυπόμονα συγκριτικά με τις γυναίκες (63%).

– Το 64% συστήνει το έτερον ήμισυ στην οικογένεια κοντά στους έξι μήνες.

– Το 45% κάνει πρόταση γάμου μετά από ένα χρόνο με το 51% εξ αυτών να παντρεύεται ένα χρόνο μετά και να κάνει παιδιά ένα χρόνο μετά το γάμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα