Είδε Τζόκοβιτς και… μπλόκαρε μπαλάκι του τένις ο Ρονάλντο – Πληρώνει… χρυσάφι για διακοπές στο Λονδίνο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται με την οικογένειά του αυτές τις ημέρες στο Λονδίνο και απολαμβάνει διακοπές του, πληρώνοντας… 9.000 λίρες την ημέρα σε ξενοδοχείο, και δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τένις. Πήγε, μάλιστα, στον αγώνα του Νόβακ Τζόκοβιτς. Αποδεικνύοντας ότι είναι και καλός γκολκίπερ, καθώς μπλόκαρε μπαλάκι του τένις.

Ο πορτογάλος αστέρας ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους βρέθηκε την Δευτέρα (12/11) στις εξέδρες του «O2 Arena» του Λονδίνου και παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον αγώνα του σέρβου αστέρα με τον Τζον Ίσνερ στον όμιλο του ATP

Finals. Νίκησε ο Τζόκοβιτς 6-4, 6-3 σε 73 λεπτά. Ο Ρονάλντο έχει δείξει και στο παρελθόν την αγάπη του για το τένις ενώ όποτε έχει χρόνο βλέπει και άλλα αθλήματα. Δεν θα μπορούσε να είναι και αλλιώς αφού… μεγάλωσε σ΄ έναν πολυαθλητικό οργανισμό όπως είναι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έχει μαζί του την αγαπημένη του Τζορτζίνα Ροντρίγκεζ και τον μεγάλο του γιο. Οι τρεις τους έφτασαν νωρίς το πρωί της Δευτέρας στην αγγλική πρωτεύουσα, διαμένοντας σε μία από τις πιο ακριβές περιοχές, στο Knightsbridge, σε ξενοδοχείο όπου το δωμάτιο για μια νύχτα κοστολογείται στις 9.000 λίρες.

Ο άσος της «μεγάλης κυρίας» δεν έχει υποχρεώσεις με την Εθνική Πορτογαλίας στο Nations League (έχει πάρει άδεια από τον Φερνάντο Σάντος και λόγω των θεμάτων που είχε με τις κατηγορίες για βιασμό).

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: AFP/gettyimages/PA

Keywords
Τυχαία Θέματα