Έγκλημα στο Β΄ νεκροταφείο: Στην Ομόνοια το τελευταίο στίγμα του κινητού της Δώρας

Στην Ομόνοια βρέθηκε ο άνθρωπος που σκότωσε την 32χρονη εφοριακό, λίγες ώρες μετά το φρικτό έγκλημαΕρωτηματικά προκαλεί το γεγονός ότι ο δολοφόνος δεν απενεργοποίησε αμέσως το κινητόΕνισχύεται το σενάριο της ληστείας

Νέα στοιχεία που φέρνουν πιο κοντά τις αρχές στα ίχνη του δράστη που δολοφόνησε την 32χρονη εφοριακό, Δώρα Ζέμπερη μέσα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί.

Το κινητό της Δώρας «μίλησε» και οδηγεί τις έρευνες των αστυνομικών στην εξιχνίαση του άγριου

εγκλήματος. Αρκετές ώρες μετά το έγκλημα στις 18 Οκτωβρίου, το κινητό τηλέφωνο της 32χρονης εξέπεμψε σήμα από την οδό Μενάνδρου, στην Ομόνοια, αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος».

Στη συνέχεια το κινητό έπαψε να εκπέμπει σήμα και έκτοτε τα ίχνη της συσκευής χάθηκαν, πιθανότατα διότι το τηλέφωνο καταστράφηκε από το δράστη.

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας από την πρώτη στιγμή είχαν ζητήσει την άρση του απορρήτου για τη σύνδεση που χρησιμοποιούσε η άτυχη Δώρα Ζέμπερη και έτσι κατάφεραν για λίγα δευτερόλεπτα να «πιάσουν» το γεωγραφικό στίγμα του κινητού.

Κοντά στον δράστη η αστυνομία

Η αστυνομία, που είναι στα ίχνη του δράστη, έχει την εικόνα του από κάμερες επιχειρήσεων, που βρίσκονται απέναντι από το κοιμητήριο. Το πιθανότερο, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, είναι μετά την άγρια δολοφονία, ο δράστης να μην έφυγε από την κύρια είσοδο, αλλά από άλλο σημείο του κοιμητηρίου.

Πηγή: Έθνος

Keywords
Τυχαία Θέματα