Έγκλημα στο Λασίθι: Τι όπλισε το χέρι του 43χρονου που σκότωσε τον ηλικιωμένο – Δίνει μάχη για τη ζωή ο γιος του

Οι Αρχές προσπαθούν να συνθέσουν τα στοιχεία που θα δώσουν τις απαντήσεις για τα κίνητρα του 43χρονου άνδρα στο Λασίθι, ο οποίος σκότωσε έναν 73χρονο και τραυμάτισε σοβαρά τον 45χρονο γιο του.

Από το τραγικό συμβάν, τραυματίστηκε πιο ελαφριά και ο 52χρονος γαμπρός του θύματος. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, αυτό που εικάζεται ως το πιθανότερο σενάριο, είναι ο 43χρονος να οδηγήθηκε στο έγκλημα, λόγω των κτηματικών διαφορών που είχε με την οικογένεια του 73χρονου θύματός του.

Ο δράστης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,

αμέσως μετά το περιστατικό εξαφανίστηκε, με τις αρχές να εκτιμούν ότι βρίσκεται στα βουνά του Επάνω Μεραμβέλλου μια περιοχή που γνωρίζει αρκετά καλά. Την ίδια ώρα, οι Αρχές έχουν προχωρήσει στην προσαγωγή του πατέρα του 43χρονου που πιθανότατα να δώσει χρήσιμες πληροφορίες για τη συνέχεια των ερευνών.

Παράλληλα, ενώ η οικογένεια του θύματος προσπαθεί να συνειδητοποιήσει την απώλεια του 73χρονου, ο 45χρονος γιος του δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη.

Πηγή: Έγκλημα στο Λασίθι: Τι όπλισε το χέρι του 43χρονου που σκότωσε τον ηλικιωμένο – Δίνει μάχη για τη ζωή ο γιος του - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα