Έγκλημα στην Κρήτη: Στη φυλακή ο 34χρονος που στραγγάλισε τον πατέρα του

Η επίθεση του γιου απέναντι στον πατέρα δεν σημειώθηκε σε συμπλοκή όπως ισχυρίστηκε αρχικά ο δράστηςΟ 34χρονος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, ενώ βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ

Τον δρόμο για την φυλακή πήρε ο 34χρονος πατροκτόνος μετά την απολογία για την δολοφονία του 61χρονου πατέρα του στην Φορτέτσα Ηρακλείου.

Ο 34χρονος από την πρώτη στιγμή ομολόγησε την δολοφονία που

διέπραξε.

Το πρωί εμφανίστηκε στο δικαστήριο με τον δικηγόρο του και σύμφωνα με πληροφορίες κατατέθηκε στις δικαστικές αρχές έγγραφο, στο οποίο υπογραμμίζεται πως ο δράστης είναι χρήστης ναρκωτικών εξαιτίας προβλημάτων που είχε.

Η ομολογία

Ως προς το μοιραίο βράδυ, ο 34χρονος ισχυρίστηκε στην ανακρίτρια Ηρακλείου πως είχε καταναλώσει αλκοόλ μαζί με ναρκωτικά και είχε θολώσει.

Ο 34χρονος πατροκτόνος είχε πει λίγο μετά το έγκλημα που διέπραξε: «Τσακωθήκαμε. Δεν θυμάμαι πώς αρχίσαμε να καβγαδίζουμε. Κάποια στιγμή θυμήθηκα ότι όταν ήμουν μικρός με έδερνε. Τότε σηκώθηκε να με χτυπήσει. Τον έπιασα από το κεφάλι με λαβή και του έκλεισα το στόμα με τα χέρια. Όταν πίνω δεν ξέρω τι κάνω».

Μετά τη σύλληψη του, δήλωσε μετανιωμένος και απέδωσε το έγκλημα στο γεγονός ότι ήταν μεθυσμένος, καθώς όπως υποστήριξε, όταν πίνει γίνεται βίαιος. Μετά την απολογία του ο πατροκτόνος κρίθηκε προφυλακιστέος με την σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας.

Δείτε επίσης: Οικογενειακή τραγωδία στην Κρήτη – Έπνιξε τον 61χρονο πατέρα του και μετά κοιμήθηκε

Δείτε επίσης: Προθεσμία πήρε ο 34χρονος πατροκτόνος: «Τον σκότωσα κι αυτό δεν αλλάζει»

Keywords
Τυχαία Θέματα