Έγκλημα στην Κέρκυρα: Ο σκύλος έδειξε πού ήταν θαμμένη η 29χρονη – Κλαίει πάνω από το σημείο

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις που δεν σταματούν να έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της Α.Π. στην Αλεπού Κέρκυρας την Πρωτοχρονιά, από τον ίδιο της τον πατέρα.

Αυτός που καθοδήγησε τους αστυνομικούς στο σημείο που ήταν θαμμένη η κοπέλα δεν ήταν άλλος από τον αγαπημένο της σκύλο “Ρόκι”, όπως μετέδωσε η εκπομπή “Μαζί σου” της Τατιάννας Στεφανίδου.

Σύμφωνα μάλιστα με κατοίκους, ο “Ρόκι” δεν έχει σταματήσει να στέκεται μπροστά

από την πόρτα του σπιτιού, περιμένοντας την άτυχη κοπέλα να επιστρέψει.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της έκανε λόγο για ένα έγκλημα πρωτοφανούς αγριότητας, υπογραμμίζοντας ότι η κοπέλα πάλεψε επί ώρα προκειμένου να ξεφύγει από τον πατέρα της. Ο τελευταίος, σύμφωνα με το συνήγορό του, εμφανίζεται μετανιωμένος να κλαίει συνεχώς, έχοντας συνειδητοποιήσει την πράξη του.

Υπενθυμίζεται ότι ο λόγος για τον οποίο σκότωσε την κόρη του είναι επειδή δεν ενέκρινε τη σχέση της με αφγανό συνάδελφό της.

Συγκλονίζει η έκκληση της μητέρας της 29χρονης

Συγκλονιστική είναι η έκκληση που απευθύνει η μητέρα της 29χρονης.

«Εγώ θέλω να έρθει εδώ να την κλάψω μέσα στο σπίτι. Παρακαλώ να το μάθει το ελληνικό κράτος, δεν έχω δύναμη δεν, έχω δυνατότητες», αναφέρει και απευθύνει έκκληση μέσω της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ προς όλες τις κατευθύνσεις να γυρίσει η σορός του παιδιού της στο σπίτι της στην Αλβανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα