Έγκλημα μίσους η διπλή δολοφονία στην Κύπρο – Ανακρίνεται ο υιοθετημένος γιος

Στοιχείο που ανατρέπει την κύρια μαρτυρία έρχεται στο φως και ουσιαστικά φέρνει τα πάνω κάτω στο στυγερό έγκλημα του Στροβόλου που συγκλονίζει από τα ξημερώματα την Κύπρο.

Νεκροί είναι καθηγητής ιδιωτικού σχολείου και η σύζυγός του, η οποία εργαζόταν στην Κεντρική Τράπεζα Κύπρου, οι οποίοι βρέθηκαν

μέσα σε λίμνη αίματος στο υπνοδωμάτιό τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αρχική μαρτυρία αναφερόταν σε δύο κουκουλοφόρους που εισήλθαν στην οικία και είπαν στον ανήλικο γιο του ζεύγους, ο οποίος επίσης βρισκόταν στην οικία, ότι δεν θα τού κάνουν κακό.

Ακολούθως, ο γιος του ζεύγους βγήκε έξω και ζήτησε βοήθεια από γείτονες, οι οποίοι κάλεσαν την Αστυνομία. Ωστόσο, από τις αρχικές έρευνες προέκυψε ότι δεν υπάρχει ίχνος παραβίασης από οποιαδήποτε είσοδο στην οικία, γεγονός που αντικρούεται με την κύρια μαρτυρία. Το ζεύγος φαίνεται να φέρει πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι.

Σε δηλώσεις του, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης είπε ότι «Η Αστυνομία ενημερώθηκε γύρω στη 01:45 τα ξημερώματα ότι υπήρχαν δύο τραυματίες στην οδό Ζαλόγγου στη Λευκωσία». Ο κ. Αγγελίδης ανέφερε, επίσης, ότι «Η Αστυνομία εξετάζει εγκληματική ενέργεια και ότι υπάρχουν τραύματα από μαχαίρι. Η σκηνή έχει ήδη αποκλειστεί. Παραλαμβάνονται τεκμήρια και βεβαίως άρχισε από την πρώτη στιγμή να διερευνάται αυτή η σοβαρή υπόθεση».

Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας πρόσθεσε ότι «Στη βάση κάποιων πληροφοριών εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και βεβαίως θα προχωρήσουν οι ανακριτές, ώστε να γίνουν όλες οι εξετάσεις και οι ενέργειες για την αξιολόγηση και των τεκμηρίων».

Κρίσιμη η κατάθεση του υιοθετημένου γιου τους

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γείτονες που ειδοποίησαν την Αστυνομία, ενημερώθηκαν από ανήλικο παιδί, ηλικίας γύρω στα 15, που φέρεται να βρισκόταν στην οικία του ζεύγους και να διέφυγε στο σπίτι τους. Όπως αναφέρεται, το ζεύγος σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια του παιδιού.

Τις τελευταίες ώρες οι αστυνομικοί παίρνουν κατάθεση από το παιδί που αρχικά είχε καταθέσει ότι μπήκαν κουκουλοφόροι στο σπίτι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Καθημερινής» τον τελευταίο καιρό στο σπίτι της οικογένειας επικρατούσε ένταση. Όπως αναφέρεται, πρόσφατα ο γιος του ζευγαριού έμαθε ότι ήταν υιοθετημένος.

Ζητούσε, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, να μάθει ποιοι ήταν οι βιολογικοί του γονείς και γιατί οι θετοί δεν του είχαν πει την αλήθεια. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός έμαθε για την υιοθεσία του από τους βιολογικούς γονείς του, οι οποίοι τον εντόπισαν πριν λίγο καιρό.

Επίσης, ένα άλλο στοιχείο που ερευνά η αστυνομία είναι τα κληρονομικά. Υπάρχει πληροφορία σύμφωνα με την οποία το άτυχο ζευγάρι είχε ορίσει πρόσφατα τον 15χρονο ως γενικός τους κληρονόμο. Η αστυνομία εξετάζει κατά ποσό υπάρχει συσχετισμός του εντοπισμού του 15χρονου από τους βιολογικούς του γονείς με το γεγονός ότι είχε ορισθεί ως κληρονόμος.

Σήμερα η νεκροτομή

Στη σκηνή μετέβη και η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου η οποία διενήργησε αυτοψία στο σημείο νωρίς το πρωί.

Σε δηλώσεις της η κ. Αντωνίου ανέφερε πως πρόκειται για διπλή εγκληματική ενέργεια, με ιδίου τύπου τραύματα, προερχόμενα από τέμνων και νήσσον όργανο.

Η νεκροτομή θα διενεργηθεί σήμερα, ανέφερε η Ιατροδικαστής.

Πηγή πληροφοριών: ΚΥΠΕ, Καθημερινή

Πηγή φωτογραφίας: politis.com.cy

Keywords
Τυχαία Θέματα