Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας σε σπίτι συνεργάτη του Άδωνη

Εφόδους σε σπίτια συνεργατών των προσώπων που εμφανίζονται στη δικογραφία της υπόθεσης της Novartis, έχει ξεκινήσει σύμφωνα με πληροφορίες η Οικονομική Αστυνομία.

Δείτε επίσης: Πολάκης κατά Άδωνη για Novartis

Μάλιστα, και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες πραγματοποιήθηκε νωρίτερα έφοδος στο σπίτι στενής συνεργάτιδας του Άδωνι Γεωργιάδη.

Σύμφωνα με

έγκυρες πληροφορίες, η συγκεκριμένη έρευνα εντάσσεται στο πλαίσιο των ερευνών που διεξάγονται απο την οικονομική εισαγγελία και την εισαγγελέα διαφθοράς, για την υπόθεση της Novartis.

Στην προκειμένη περίπτωση, φαίνεται πως την έρευνα διέταξε η εισαγγελέας διαφθοράς, η οποία χειρίζεται απευθείας την υπόθεση και θα αξιολογήσει τυχόν ευρήματα.

Όπως μάλιστα μετέδωσαν τα parapolitika.gr, άνδρες της Οικονομικής Αστυνομίας έκαναν «φύλλο και φτερό» το σπίτι του Νίκου Κωστόπουλου, στελέχους της ΝΔ, επειδή σύμφωνα πάντα με τις πρώτες πληροφορίες, το όνομα της συζύγου του Βασιλείας Καταβά φέρεται να εμπλέκεται στο φάκελο της υπόθεσης Novartis.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Βασιλεία Καταβά υπήρξε στενή συνεργάτις του αντιπροέδρου της ΝΔ, Αδωνι Γεωργιάδη και συγκεκριμένα διευθύντρια του γραφείου του.

Δείτε επίσης: Θέμα Γεωργιάδη θέτουν ανοιχτά «γαλάζια» στελέχη (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα