«Εφ. Συν»: Συγγραφέας άρθρων υπέρ της Novartis ο Μαρκόπουλος – Τι απαντά ο βουλευτής της ΝΔ

Στον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και μέλος της ειδικής επιτροπής προκαταρκτικής εξέτασης που διερευνά τυχόν αδικήματα του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου σε σχέση με την υπόθεση Novartis, Δημήτρη Μαρκόπουλο, αφιερώνει το σημερινό της πρωτοσέλιδο η «Εφημερίδα των Συντακτών».

Στο λεπτομερές δισέλιδο ρεπορτάζ που υπογράφει η Άντα Ψαρρά, σημειώνεται ότι δικό του άρθρο περιέχεται μέσα στα έγγραφα της αμερικανικής δικογραφίας, που διαβιβάστηκαν στην Προανακριτική. Πρόκειται για ένα μεγάλο, διθυραμβικό ρεπορτάζ του επιχειρηματικού

ένθετου της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», «Business Stories» στις 16/6/2010, το οποίο αποτύπωνε, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, την προσπάθεια του ισχυρού άνδρα της Novartis να βρει «θεραπεία για την αγορά του φαρμάκου»!

Ειδικότερα, ολόκληρο το δημοσιευμένο κείμενο του κ. Μαρκόπουλου περιείχε απόσπασμα που βρέθηκε στα γραφεία της Novartis και στη συνέχεια διαβιβάστηκε στο FBI. Πρόκειται για πρωτόλειο κείμενο, με διορθώσεις και τέσσερις διαφορετικούς (υποψήφιους) τίτλους.

Ακολουθούσε η υπογραφή και το e-mail του Δ. Μαρκόπουλου.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας απάντησε από τον λογαριασμό του στο twitter, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η εφημερίδα είναι «πιστόλι» του ΣΥΡΙΖΑ.

«Είναι τόσο απελπισμένοι που θα ψάξουν και τις εκθέσεις που έγραφα στο γυμνάσιο προκειμένου να σπιλώσουν. Με τη λογική της ΕΦ. Συν και τη δημοσιογραφία για τα σκουπίδια που ασκεί, τότε θα πρέπει να περιμένουμε αύριο ανάλογο δημοσίευμα για το ραντεβού Φρουζη – Φίλη στην ΑΥΓΗ (όπως αποκαλύφθηκε στην επιτροπή) και το δημοσίευμα υπέρ φαρμάκου της που ακολούθησε. Όπως επίσης κι ένα ακόμα “αποκαλυπτικό” ρεπορτάζ για τις συναντήσεις Φρουζή με Τσίπρα, Σταθάκη, Ξανθο και Βαξεβάνη. Η ΕΦ.Συν σήμερα επάξια πήρε τη σκυτάλη ως εφημερίδα – πιστόλι του ΣΥΡΙΖΑ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Είναι τόσο απελπισμένοι που θα ψάξουν και τις εκθέσεις που έγραφα στο γυμνάσιο προκειμένου να σπιλώσουν. Με τη λογική της ΕΦ. Συν και τη δημοσιογραφία για τα σκουπίδια που ασκεί, τότε θα πρέπει να περιμένουμε αύριο ανάλογο δημοσίευμα για το ραντεβού Φρουζη- Φίλη στην ΑΥΓΗ pic.twitter.com/BetrfEiN1y

— MARKOPOULO DIMITRI (@MARKOPOULODIMI2) July 16, 2020

…(όπως αποκαλύφθηκε στην επιτροπη) και το δημοσίευμα υπέρ φαρμάκου της που ακολούθησε. Όπως επίσης κι ένα ακόμα “αποκαλυπτικό” ρεπορτάζ για τις συναντήσεις Φρουζη με Τσίπρα, Σταθάκη, Ξανθο και Βαξεβάνη. Η ΕΦ.συν σήμερα επάξια πήρε τη σκυτάλη ως εφημερίδα – πιστόλι του ΣΥΡΙΖΑ

— MARKOPOULO DIMITRI (@MARKOPOULODIMI2) July 16, 2020

Keywords
Τυχαία Θέματα
Συν, Συγγραφέας, Novartis, Μαρκόπουλος –,syn, syngrafeas, Novartis, markopoulos –