Έδωσε ονόματα ο Ολυμπιακός για το κορονο – πάρτι: Απαράδεκτοι, θα επιβληθεί το ανώτατο πρόστιμο (video)

Παίκτες του Ολυμπιακού φαίνεται ότι έδωσαν το «παρών» σε κορονο-πάρτι που πραγματοποιήθηκε παράνομα σε ξενοδοχείο στη Συγγρού και οι πληροφορίες από τον Πειραιά αναφέρουν ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης είναι έξαλλος με το γεγονός, αλλά και τους τρεις ποδοσφαιριστές που αναφέρονται στη σχετική ανακοίνωση των Πειραιωτών.

Πρόκειται για τους Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε Σόουζα ντα Σίλβα.

Συγκεκριμένα, ο ιδιοκτήτης της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ ενημερώθηκε εκ των υστέρων για το συμβάν και αναμένεται να επιβάλει «βαρύ» πρόστιμο στους παίκτες που παρέβησαν τους κανονισμούς. Αναμένεται να πληρώσουν το ύψιστο πρόστιμο, όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα τη συμμετοχή τριών ποδοσφαιριστών της, των Ρούμπεν Σεμέδο, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς και Μπρούνο Φελίπε σε συγκέντρωση 30 ατόμων το βράδυ της Κυριακής σε ξενοδοχείο της Λ. Συγγρού, όπως προκύπτει από τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας σύμφωνα με το αστυνομικό ρεπορτάζ.

Η αψήφιση των απαγορεύσεων αλλά και των κανονισμών της ομάδας μας για αυτή την εποχή, είναι απαράδεκτη.

Οι εμπλεκόμενοι έχουν ήδη κληθεί σε απολογία και θα τους επιβληθεί το ανώτατο προβλεπόμενο χρηματικό πρόστιμο, το οποίο θα διατεθεί στο σύνολό του ως δωρεά στο Εθνικό Σύστημα Υγείας».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πάρτι διοργανώθηκε από την 24χρονη κόρη του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, που συνελήφθη.

Η έφοδος στο ξενοδοχείο «Smart Hotel» στη λεωφόρο Συγγρού έγινε από την αστυνομία τα ξημερώματα της Δευτέρας (09/11). Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν από πολίτη ο οποίος με την σειρά του ενημερώθηκε από τα social media ότι σε ξενοδοχείο στο Νέο Κόσμο θα γινόταν πάρτι.

Οι αστυνομικοί έφτασαν επί τόπου περίπου στις 02.30 τη νύχτα και ανεβαίνοντας στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου στο Roof Garden βρήκαν ούτε ένα ούτε δυο αλλά 31 άτομα να παρτάρουν γράφοντας στα παλιά τους τα παπούτσια το lockdown.

Αμέσως κόπηκαν 31 πρόστιμα 300 ευρώ για μη χρήση μάσκας και συνελήφθη 24χρονη ως διοργανώτρια του πάρτι. Στην 24χρονη, η οποία συνελήφθη, βεβαιώθηκε, μάλιστα, και διοικητικό πρόστιμο 3.000 ευρώ. ήταν παρόντες και τρεις παίκτες του Ολυμπιακού.

Keywords
Τυχαία Θέματα