Εδώ κρυβόταν ο Αρτέμης Σώρρας – Αποκαλυπτικά πλάνα από το εσωτερικό του σπιτιού (video)

Χρωματιστοί μαρκαδόροι και κομπιουτεράκι βρέθηκαν δίπλα σε «βουνά» τσιγάρων στο σπίτι που φιλοξένησε για σχεδόν ενάμιση χρόνο τον Αρτέμη ΣώρραΚρυβόταν σε ειδικό υπόγειο, τύπου κρύπτης, προκειμένου να μην εντοπιστεί σε έφοδο της αστυνομίαςΠώς τα τσιγάρα μάρκας «Καρέλια», λευκή κασετίνα, τον «πρόδωσαν»

Ηλεκτρονικό υπολογιστή, φαξ έως… κομπιουτεράκι και χρωματιστούς μαρκαδόρους είχε ο Αρτέμης Σώρρας μέσα στο σπίτι που χρησιμοποιούσε ως κρησφύγετο στον Άλιμο, όπου συνελήφθη το περασμένο Σάββατο. Αυτά και άλλα αντικείμενα, μαζί με ολόκληρα «βουνά» τσιγάρων, συντρόφευαν τον επικεφαλής της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσης» εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο που αναζητείτο από την αστυνομία.

Άλλωστε, τα τσιγάρα ήταν αυτό που «πρόδωσε» τον Αρτέμη Σώρρα και οδήγησε τις Αρχές στη σύλληψή του καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες το τελευταίο διάστημα οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν διακριτικά τα μέλη του στενού πυρήνα της οργάνωσης, ανάμεσά τους και ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος επί της οδού Μενάνδρου.

Το συγκεκριμένο άτομο πήγαινε στο υπόγειο διαμέρισμα κάθε τρεις ημέρες και μετέφερε στον Σώρρα τρόφιμα και πολλά τσιγάρα.

Τον πρόδωσαν τα «Καρέλια» του

Αστυνομικοί που που παρακολουθούσαν τον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος διαπίστωσαν ότι αγόρασε έξι πακέτα τσιγάρα μάρκας «Καρέλια» σε λευκή κασετίνα, μαζί με είδη πρώτης ανάγκης. Εν συνεχεία τα πήγε στο κρησφύγετο του Σώρρα.

Παλιότερα βίντεο με τον αρχηγό της «Ελλήνων Συνέλευσις», με τον φανατικό καπνιστή Σώρρα, έδωσαν στις Αρχές ένα ακόμα στοιχείο για να εντοπίσουν το κρησφύγετο του.

Έτσι, ενημέρωσαν το τμήμα Αναζητήσεων της Ασφάλειας και πραγματοποίησαν την επιχείρηση το απόγευμα του Σαββάτου.

Μάλιστα, ο Σώρρας φέρεται να κρυβόταν σε ειδικό, υπόγειο χώρο εντός του σπιτιού. Οι αστυνομικοί το χαρακτηρίζουν ως ένα είδος «κρύπτης» που δεν ήταν εμφανής, σε μία προσπάθεια να μην εντοπιστεί ο αρχηγός της «Ελλήνων Συνέλευσις» σε περίπτωση εφόδου της αστυνομίας.



Βίντεο: Star

Keywords
Τυχαία Θέματα