Έχει και ο Πλεύρης προβλήματα – Ανησυχεί ότι τον έφτυσε «ανεμβολίαστος αναρχικός»

Αν νομίζατε ότι ο επίδοξος βουλευτής της ΝΔ Θάνος Πλεύρης δεν έχει προβλήματα είστε προφανώς γελασμένοι, κρίνοντας τουλάχιστον από ανάρτησή του στο Twitter.

Ο γνωστός δικηγόρος λοιπόν και υπερασπιστής των εμπλεκόμενων αστυνομικών στη δολοφονία του Ζακ Κωστόπουλου, λίγο έλειψε να πάθει «κρίση πανικού» στα δικαστήρια της Ευελπίδων όταν ένας «αναρχικός» τον έφτυσε, παραλείποντας μάλιστα να τον ενημερώσει αν έχει… εμβολιαστεί.

Και φυσικά, για το περιστατικό αυτό έριξε την ευθύνη στον… ΣΥΡΙΖΑ.

«Η

κατάσταση με τον ΣΥΡΙΖΑ να μην μπορούμε στα δικαστήρια και οι δικηγόροι να είμαστε ασφαλείς είναι ντροπή. Και σήμερα στην Ευελπίδων ένας «αναρχικός» που ελπίζω να είναι εμβολιασμένος επιχείρησε να με φτύσει. Βέβαια αμέσως απομακρύνθηκε στην αγκαλιά των συντρόφων του κ κραύγαζε», έγραψε στο Twitter.

Η σχετική ανάρτηση:

Η κατασταση με @syriza_gr να μην μπορουμε στα δικαστηρια και οι δικηγοροι να ειμαστε ασφαλείς ειναι ντροπη. Και σημερα στην Ευελπιδων ένας «αναρχικός» που ελπιζω να ειναι εμβολιασμένος επιχείρησε να με φτύσει. Βεβαια αμεσως απομακρύνθηκε στην αγκαλια των συντρόφων του κ κραύγαζε.

— Θάνος Πλεύρης (@thanosplevris) 13 Φεβρουαρίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα