Εμπρησμοί αυτοκινήτων σε Κηφισιά, Νίκαια και Ασπρόπυργος

Για ακόμα ένα βράδυ σημειώθηκαν εμπρησμοί αυτοκινήτων από αγνώστους σε διάφορες περιοχές της Αθήνας και της Αττικής γενικότερα.

Στη Νίκαια πυρπόλησαν τρία αυτοκίνητα, ενώ η φωτιά μεταφέρθηκε σε διπλανό οικόπεδο με χαμηλή βλάστηση. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η υπηρεσία ειδοποιήθηκε στις 23.42 της Τετάρτης (25/09) για φωτιά στη διασταύρωση των οδών Λάμπρου Κατσώνη και Ακροπόλεως.

Αμέσως δόθηκε εντολή και πέντε πυροσβέστες με δυο

οχήματα έσπευσαν στο σημείο και ρίχτηκαν στη μάχη της κατάσβεσης. Οι φλόγες είχαν τύλιξαν το ένα όχημα, το οποίο υπέστη τις πιο σοβαρές ζημιές, και επεκτάθηκαν στα άλλα δύο.

Κατεσβέσθη #πυρκαγιά σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητα στη συμβολή των οδών Λάμπρου Κατσώνη & Ακροπόλεως, στη Νίκαια Αττικής. Επιχείρησαν 5 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) September 26, 2019


Επίσης τα ξημερώματα της Πέμπτης (26/09) τυλίχθηκε στις φλόγες ένα ακόμα όχημα στην Κηφισιά. Επιχείρησαν δυο πυροσβέστες με ένα όχημα.

Κατεσβέσθη #πυρκαγιά σε Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Κοραή & Φαιστού στη Κηφισιά Αττικής. Επιχείρησαν 2 #πυροσβέστες με 1 όχημα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) September 26, 2019


Στον Ασπρόπυργο κατεσβέσθη πυρκαγιά σε Ι.Χ. όχημα στη συμβολή της Λεωφόρου ΝΑΤΟ με την οδό Αγίου Γεωργίου. Επιχείρησαν πέντε πυροσβέστες με δυο οχήματα.

Κατεσβέσθη #πυρκαγιά σε Ε.Ι.Χ. όχημα στη συμβολή της Λεωφόρου ΝΑΤΟ με την οδό Αγίου Γεωργίου, στον Ασπρόπυργο Αττικής. Επιχείρησαν 5 #πυροσβέστες με 2 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) September 26, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα