Δυστύχημα στον Άγιο Στέφανο: «Ο Αλέξανδρος σκοτώθηκε για να μας σώσει» (video)

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για το τροχαίο δυστύχημαΤι αποκαλύπτει μάρτυρας«Στην ουσία έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να μην χτυπήσει εμάς», λέει

Σοκ και θλίψη έχει προκαλέσει η είδηση του θανάτου του 23χρονου Αλέξανδρου Ζαχαριά, γιου του ιδιοκτήτη μεγάλης αλυσίδας παιχνιδιών, σε τροχαίο στον Άγιο Στέφανο, το βράδυ της Τρίτης.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN

έφερε στο φως μία συγκλονιστική μαρτυρία του οδηγού του δεύτερου οχήματος που είχε εμπλοκή στο δυστύχημα, ο οποίος περιγράφει πώς έγιναν όλα και δηλώνει ότι ο 23χρονος Αλέξανδρος έχασε τη ζωή του για να σώσει τον ίδιο και ένα ακόμη άτομο.

Ο μάρτυρας-κλειδί αποκαλύπτει πώς ο νεαρός οδηγός έπεσε πάνω σε δέντρο, στην προσπάθειά του να μην πέσει στο αυτοκίνητό του, στο οποίο βρισκόταν ακόμα ένα άτομο.

«Εγώ έχω να πω γι’ αυτό το παιδί, πιθανότατα φοβήθηκε μη με χτυπήσει, δηλαδή, στην ουσία έχασε τη ζωή του προσπαθώντας να μη χτυπήσει εμάς. Δηλαδή μέσα μου είναι στεναχώρια μεγάλη, έσωσε εμένα και την πεθερά μου. Πιστεύω ότι έτσι όπως ήτανε ένα δέκατο να ήταν, δεν μπορώ να υπολογίσω το χρόνο, έτσι και μας χτυπούσε θα ήμασταν και εμείς νεκροί», λέει και συνεχίζει:

«Δηλαδή, απέφυγε εμάς, σωθήκαμε εμείς και σκοτώθηκε το παιδί. Θεός σχωρέστο αυτό το παιδί έχασε τη ζωή του ίσως γιατί πιθανότατα σκέφτηκε ότι μπορεί να χτυπήσει και μένα. Έχω στεναχωρηθεί λες και είναι δικό μου παιδί».

Keywords
Τυχαία Θέματα