«Δυσκολεύεται να πιστέψει ο Πρετεντέρης ότι έχω διαβάσει Σαίξπηρ»

Προ ολίγων ημερών ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε δώσει συνέντευξη στην εφημερίδα «Guardian» στο πλαίσιο ομιλίας του στο Λονδίνο. Τότε είχε δηλώσει πως ως φοιτητής μελέτησε ιδιαίτερα τον Σαίξπηρ, προχωρώντας μάλιστα και στις απαραίτητες… αφιερώσεις.

Κάτι τέτοιο -προφανώς και- δεν άρεσε στον Γιάνη Πρετεντέρη, ο οποίος αφιέρωσε όλη τη στήλη του στα «Νέα» στον πρώην υπουργό Οικονομικών, υπό τον τίτλο «Μπαρούφες».

Τόσο το γεγονός ότι δίνει συνεντεύξεις σε εφημερίδες επιπέδου Guardian, όσο και το ότι κόσμος σε όλη

την Ευρώπη, αλλά και εκτός της ηπείρου, ζητάει την άποψη του Γιάνη Βαρουφάκη και πηγαίνει να τον ακούσει σε πόλεις όπως το Λονδίνο, είναι λίγο… δυσκολοχώνευτα για τον δημοσιογράφο, ο οποίος τον «στόλισε» με ευφάνταστους χαρακτηρισμούς, ενώ αμφισβήτησε και τα όσα είπε περί Σαίξπηρ.

Η απάντηση από τον πρώην υπουργό ήρθε και ήταν «φαρμακερή»: «Ο Πρετεντέρης δυσκολεύεται να πιστέψει πως ο @yanisvaroufakis έχει μελετήσει τα έργα του Shakespeare, αφού οι “αγαπημένοι” του βουλευτές δεν κατάφεραν να διαβάσουν ούτε καν τα μνημόνια που ψήφισαν! (Η ομιλία, για Shakespeare -πολιτική- οικονομία, για όσους δεν την είδαν ) C» έγραφε το tweet από το το προφίλ Varoufakis Reloaded, το οποίο έκανε retweet ο ίδιος ο υπουργός.

Ο Πρετεντέρης δυσκολεύεται να πιστέψει πως ο @yanisvaroufakis έχει μελετήσει τα έργα του Shakespeare, αφού οι “αγαπημένοι” του βουλευτές δεν κατάφεραν να διαβάσουν ούτε καν τα μνημόνια που ψήφισαν!
(Η ομιλία, για Shakespeare -πολιτική- οικονομία, για όσους δεν την είδαν ) C https://t.co/SlWGscmnnB

— Varoufakis Reloaded (@Yanis_Reloaded) 21 Μαρτίου 2018

Keywords
Τυχαία Θέματα