Δύο συλλήψεις για οπαδικό επεισόδιο στη Νικόπολη Θεσσαλονίκης

Δύο 22χρονοι συνελήφθησαν για το επεισόδιο που έγινε, το απόγευμα της Πέμπτης (19/11), στη Νικόπολη Θεσσαλονίκης, τα κίνητρα του οποίου ήταν οπαδικές διαφορές, όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια.

Σύμφωνα με την έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας, οι δύο δράστες επιτέθηκαν με αντικείμενα εναντίον πέντε νεαρών ατόμων, από τους οποίους άρπαξαν ένα τσαντάκι. Δεν αναφέρθηκε τραυματισμός, ενώ προκλήθηκαν φθορές σε όχημα που ανήκει σε ένα από τα θύματα.

Εις βάρος όλων των εμπλεκόμενων επιβλήθηκαν διοικητικά

πρόστιμα για άσκοπη μετακίνηση και παραβίαση των μέτρων για τη μη διασπορά του κορονοϊού.

****

Την ίδια ώρα, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων που διενεργούνται από Υπηρεσίες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό και τη σύλληψη ατόμων που ενέχονται σε περιπτώσεις κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, κατά το τελευταίο 24ωρο, σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων και της Ομάδας καταπολέμησης κλοπών-ληστειών συνέλαβαν τέσσερα (4) άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκαν δικογραφίες για παραβάσεις του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Επιπρόσθετα, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 26χρονου ημεδαπού, καθώς διαπιστώθηκε ότι ήταν ο παραλήπτης δέματος που περιείχε κάνναβη βάρους (560) γραμμαρίων και διακινήθηκε μέσω εταιρείας ταχυμεταφορών.

Keywords
Τυχαία Θέματα