Δυο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία σε Κρήτη και Χαλκιδική

Δυο νέοι άνθρωποι προστέθηκαν στη λίστα με τους θανάτους από τροχαία στη χώρα μας, σε δυστυχήματα που συνέβησαν σε Κρήτη και Χαλκιδική.

Ανείπωτος είναι ο πόνος για τους συγγενείς και τους φίλους του άτυχου Κωνσταντίνου που σκοτώθηκε το πρωί της Κυριακής (28/07) σε τροχαίο στο Ηράκλειο. Συγκεκριμένα, ο άτυχος 28χρονος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο επιστρέφοντας από τη δουλειά του στο σπίτι του.

Διευκρινίζεται

ότι το θανατηφόρο τροχαίο έλαβε χώρα στις 8 το πρωί, επί του ΒΟΑΚ και συγκεκριμένα στο ρεύμα από Χερσόνησο προς Ηράκλειο, στο ύψος της Γέφυρας του Αποσελέμη. Οι συνθήκες κάτω από τις οποίες ο νεαρός άνδρας έχασε τον έλεγχο της μηχανής του με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο είναι μέχρι στιγμής άγνωστες.

«Βροχή» τα σπαρακτικά μηνύματα στα social media για τον Κωνσταντίνο, από φίλους και γνωστούς, τους οποίους δεν το «χωράει» ο νους, πώς έτσι ξαφνικά και από τη μία στιγμή στην άλλη «έσβησε» το χαμόγελο από τα χείλη του φίλου τους.

****

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής (28/07), με έναν 23χρονο μοτοσικλετιστή να χάνει την ζωή του, έπειτα από σύγκρουση με ΙΧ αυτοκίνητο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, περίπου στις 21.00, στην επαρχιακή οδό Καλλιθέας – Νέων Μουδανιών, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 23χρονος ημεδαπός συγκρούστηκε με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 23χρονου οδηγού της δίκυκλης μοτοσικλέτας.

Επίσης από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν δυο αλλοδαποί επιβάτες του αυτοκίνητου ηλικίας 16 και 24 ετών, οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών.

Θεσσαλονίκη: Τροχαίο ατύχημα στην Λαγκαδά – Ι.Χ. καρφώθηκε σε κολόνα φωτισμού

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην οδό Λαγκαδά, στο ρεύμα εισόδου στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή (28/07), ευτυχώς χωρίς να υπάρξει τραυματισμός. Ειδικότερα, ένα όχημα εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε πάνω σε κολόνα φωτισμού, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες μέχρι στιγμής, με αποτέλεσμα η κολόνα να πέσει πάνω στο Ι.Χ. Η κυκλοφορία για ώρα διεξαγόταν με μία λωρίδα.

Πηγή: neakriti.gr/thesstoday.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα