Δοξιάδης σπεύδει προς υπεράσπιση της Μιχαηλίδου: Ήταν δικά μου λόγια

Δίχτυ προστασίας υπέρ της νέας υφυπουργού Εργασίας, Δόμνας Μιχαηλίδου, σχετικά με τα όσα κυκλοφόρησαν από παλαιότερες δηλώσεις της όπου συνέδεε τους αγωνιστές του αντιδικτατορικού αγώνα με μία «συλλογική ψυχική νόσο», άπλωσε ο Απόστολος Δοξιάδης

Ο συγγραφέας, γνωστός για τα «γαλάζια» του αισθήματα, με μία ανάρτησή του στο Facebook αναφέρει ότι επρόκειτο για δικά του λόγια, από το βιβλίο του, ενώ κάνει λόγο για κακόβουλη αναπαραγωγή του βίντεο, από αντικυβερνητικά μέσα και πρόσωπα.

«Τα

συγκεκριμένα λόγια της που κακόβουλα απομονώθηκαν, αποτελούν στην παρουσίαση σχόλιο σε δικό μου κείμενο μέσα στο βιβλίο (η μορφή του είναι διάλογος), τα οποία η Δόμνα σχολίασε ελεύθερα. Η δε αναφορά στην ψυχική νόσο είναι δική μου, όχι δική της. Σχολιάζοντας εκείνη κάτι που υπήρχε στο βιβλίο, δεν είχε κανένα λόγο να δώσει έκταση ή να αναπαράγει το σχόλιό μου επακριβώς–αυτό ήταν το θέμα της εκδήλωσης: το βιβλίο, που υπήρχε και ήταν εκεί. Εμένα σχολίαζε μιλώντας. Mea verba. Δικά μου λόγια είπε, και βρήκε τον μπελά της», ανέφερε μεταξύ άλλων στο σχόλιό του.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

Keywords
Τυχαία Θέματα