«Δώσε μου ένα μαχαίρι να πεθάνω»: Συγκλονίζει ο εννιάχρονος – θύμα bullying στην Αυστραλία (video)

Ένα εννιάχρονο αγόρι από την Αυστραλία, ο Κουάντεν, που γεννήθηκε με αχονδροπλασία, μια γενετική διαταραχή που προκαλείται από τον νανισμό, φτάνει στο σημείο να λέει ότι θέλει να πεθάνει καθώς αντιμετωπίζει καθημερινά στο σχολείο το bullying των συμμαθητών του.

Το σπαρακτικό ξέσπασμα του μικρού κατέγραψε σε βίντεο η μητέρα του, Γιαράκα Μπέιλς, δημοσιεύοντας το στον λογαριασμό της στο Facebook, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξει τις δραματικές συνέπειες του σχολικού εκφοβισμού και να παροτρύνει τους άλλους

γονείς και τους εκπαιδευτικούς να αναλάβουν δράση.

Η Γιαράκα, θερμή υποστηρίκτρια των δικαιωμάτων των ατόμων με αναπηρίες, δήλωσε στο NITV ότι πήγε να πάρει τον γιο της από το σχολείο του Μπρίσμπεϊν την Τετάρτη και είδε με τα μάτια της έναν άλλον συμμαθητή να τον κοροϊδεύει για το ύψος του.

Συγκλονίζει ο εννιάχρονος

«Θέλω να πεθάνω τώρα αμέσως. Δώσε μου ένα μαχαίρι και θα το κάνω» ακούγεται να λέει ο εννιάχρονος στο βίντεο με δάκρυα στα μάτια.

Η απεγνωσμένη μητέρα εξηγεί κλαίγοντας ότι αυτά είναι τα αποτελέσματα του bullying, καλώντας τους γονείς και τους δασκάλους να εκπαιδεύσουν τα παιδιά τους, λέγοντας πως το παιδί της δέχεται επιθέσεις καθημερινά. Τονίζει πως δημοσίευσε το βίντεο καθώς το παιδί της λέει συχνά ότι θέλει να πεθάνει.

«Μόλις πήρα τον γιο μου από το σχολείο και είδα με τα μάτια μου το bullying που δέχεται. Θέλω όλοι να ξέρουν, γονείς, εκπαιδευτικοί και δάσκαλοι ποιο είναι το αποτέλεσμα του εκφοβισμού», λέει η Μπέιλς στο βίντεο.

«Το μόνο που χρειάζεται για να γίνει το κακό είναι άλλη μια φορά. Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί τα παιδιά αυτοκτονούν», συμπληρώνει.

Το βίντεο που ανήρτησε η μητέρα του μικρού Κουάντεν την περασμένη Τρίτη έχει γίνει viral με περισσότερα από 13 εκατoμμύρια views.

Δείτε το βίντεο:

Χιλιάδες άνθρωποι εξέφρασαν τη στήριξή τους στον εννιάχρονο και τη μητέρα του, ανάμεσά τους ο ηθοποιός Χιου Τζάκμαν και ο πρωταγωνιστής της σειράς Walking Dead, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν.

Πηγή: «Δώσε μου ένα μαχαίρι να πεθάνω»: Συγκλονίζει ο εννιάχρονος – θύμα bullying στην Αυστραλία (video) - altsantiri

Keywords
Τυχαία Θέματα