Δολοφονία Τοπαλούδη: Στο νοσοκομείο ο 21χρονος με αιμορραγία στο κεφάλι, μετά τον αυτοτραυματισμό του

Τραυματισμένος στο κελί του βρέθηκε ο 21χρονος Ροδίτης«Δεν μπορεί να αντέξει», λένε συγγενικά του πρόσωπαΣυνεχίζουν να ρίχνουν ευθύνες ο ένας στον άλλον οι δύο κατηγορούμενοιΛεπτομέρεια από την ιατροδικαστική εξέταση διαψεύδει και τους δύο νεαρούς

Τραυματισμένος, αιμορραγώντας στο κεφάλι μεταφέρθηκε από τις φυλακές Γρεβενών στο νοσοκομείο ο 21χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, στη Ρόδο.

Συγγενικά άτομα του 21χρονου, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ανέφεραν ότι ο 21χρονος

προσπάθησε να αυτοτραματιστεί. «Χτύπησε το κεφάλι στον τοίχο του κελιού του. Στους δικούς του είπε ότι το έκανε γιατί δεν αντέχει άλλο, ότι θα τρελαθεί. Στην αρχή δεν είχε αντιληφθεί τι είχε γίνει. Όσο περνάει ο καιρός όμως και καταλαβαίνει, τρελαίνεται! Ένα παιδί είναι, που από το σπίτι του, ξαφνικά βρέθηκε εκεί μέσα. Δεν μπορεί να το αντέξει».

Οι δύο κατηγορούμενοι για το άγριο έγκλημα της Ρόδου, με τη δολοφονία της φοιτήτριας, ρίχνουν ο ένας στον άλλον τις ευθύνες. Ο 21χρονος υποστηρίζει ότι ο 19χρονος σκότωσε την φοιτήτρια και ο 19χρονος ότι ο 21χρονος κατελήφθη από μανία και δολοφόνησε την Ελένη Τοπαλούδη, όταν δεν ανταποκρίθηκε στις σεξουαλικές του ορέξεις.

Πάντως, μια λεπτομέρεια από το πόρισμα του ιατροδικαστή για το άγριο έγκλημα της Ρόδου διαψεύδει και τους δύο κατηγορούμενους για τον φόνο της 21χρονης. Και αυτό γιατί το θύμα δεν έφερε αμυχές στα χέρια της κάτι που σημαίνει ότι το κορίτσι δεν πάλεψε γιατί απλά ήταν ακινητοποιημένο.

Από αυτό συμπεραίνεται ότι οι δύο δράστες που κρατούνται στις φυλακές Γρεβενών συνεργάστηκαν για το βασανισμό της άτυχης φοιτήτριας.

Keywords
Τυχαία Θέματα