Δολοφονία Τοπαλούδη: Επίθεση και απειλές του 21χρονου στις φυλακές – Του επιβλήθηκε τιμωρία

Στον 21χρονο επιβλήθηκε αυστηρή τιμωρία για την προκλητική συμπεριφορά, που κατηγορείται ότι επέδειξε στις φυλακέςΑπείλησε σωφρονιστικό υπάλληλο με βαριές εκφράσεις λέγοντας του: «Θα σε βρω έξω και θα σε γ…»Ανοιχτή παραμένει και η υπόθεση του βιασμού και εκβιασμού της άτυχης φοιτήτριας με τον εισαγγελέα να ζητά συμπληρωματικές καταθέσεις

Ενώπιον του συμβουλίου των φυλακών εμφανίστηκε ο 21χρονος Ροδίτης που κατηγορείται για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη και του επιβλήθηκε αυστηρή τιμωρία για την προκλητική συμπεριφορά, που κατηγορείται ότι επέδειξε στις φυλακές.

Ο κατηγορούμενος προσπάθησε

να δικαιολογηθεί για την άγρια επίθεση που έκανε σε σωφρονιστικό υπάλληλο την περασμένη εβδομάδα.

Η συμπεριφορά του δεν έμεινε ατιμώρητη καθώς απείλησε τον σωφρονιστικό υπάλληλο με βαριές εκφράσεις λέγοντας του: «Θα σε βρω έξω και θα σε γ…».

Όπως αναφέρει η απόφαση… «Ο κατηγορούμενος υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα της κατηγορίας Α’ του σωφρονιστικού κώδικα για άσκηση ή απειλή άσκησης βίας κατά μελών του προσωπικού του καταστήματος. Για το Παράπτωμα του δόθηκε ομόφωνα ποινή από το πειθαρχικό συμβούλιο της φυλακής, 1) βαθμοί ποινής 30 και 2) στέρηση για ένα έτος της δυνατότητας συμμετοχής σε εργασία ή σε πρόγραμμα».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, εδώ και τέσσερις μήνες ο 21χρονος δεν έχει σταματήσει να δημιουργεί προβλήματα στις φυλακές καθώς έρχεται στα χέρια με κρατουμένους και αλλάζει συνεχώς κελιά. Την περασμένη Πέμπτη μετά από συμπλοκή που είχε με κρατουμένους εμφάνισε υψηλή πίεση και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Γρεβενών. Πηγές από το περιβάλλον του αναφέρουν πως είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και γι αυτό συμπεριφέρεται κατά αυτό τον τρόπο.

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη μιλώντας για την υπόθεση είπε: «Όταν αυτός ο άνθρωπος χρόνια τώρα συμπεριφέρονταν στην κοινωνία της Ρόδου με αυτόν τον τρόπο περίπου και γινόταν αυτή η συγκάλυψη, ανοχή να το πω έτσι, επόμενο δεν ήταν να φτάσει εδώ που έφτασε και την ίδια συμπεριφορά να επιδεικνύει μέσα στις φυλακές; Όσο και να θέλει να το παίξει τρελός, εγώ είμαι απολύτως βέβαιος ότι δεν καταφέρνει απολύτως τίποτα».

Συμπληρωματικές καταθέσεις για τον βιασμό της άτυχης φοιτήτριας

Στο μεταξύ, η έρευνα της υπόθεσης για τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη με την ανακρίτρια να εξακολουθεί να παίρνει καταθέσεις από διάφορα άτομα.

Από την άλλη ανοιχτή παραμένει, όμως, και η υπόθεση του βιασμού και του εκβιασμού της άτυχης φοιτήτριας με τον εισαγγελέα να ζητά συμπληρωματικές καταθέσεις.

Πρόκειται να κληθούν εκ νέου μάρτυρες, οι οποίοι θα δώσουν νέα στοιχεία κυρίως για τον εκβιασμό με ροζ βίντεο που δεχόταν η άτυχη φοιτήτρια.

Keywords
Τυχαία Θέματα