Διπλό φονικό στην Καβάλα: 42χρονος σκότωσε τη γειτόνισσά του και τον γιο της για μία θέση πάρκινγκ

Ασύλληπτη τραγωδία στη Χρυσούπολη Καβάλας42χρονος σκότωσε την 67χρονη γειτόνισσά του και τον γιο της για μία θέση πάρκινγκΟ 42χρονος συνελήφθη και κρατείταιΟ άτυχος 43χρονος ήταν πατέρας δύο παιδιών

Μία ασύλληπτη τραγωδία έλαβε χώρα το βράδυ της Πέμπτης στην Χρυσούπολη Καβάλας.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ένας άνδρας 42 ετών πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα δύο γείτονες του, μητέρα και γιο. Ο γιος ήταν 43 ετών και είχε δύο παιδιά, ενώ η άτυχη γειτόνισσα του δράστη ήταν ηλικίας 67 ετών.

Ο

δράστης που συνελήφθη και κρατείται στο ΑΤ Χρυσούπολης, πυροβόλησε και κατά δύο ακόμη γειτόνων που φέρονται να βγήκαν από το σπίτι τους για να δουν τι συμβαίνει. Τόσο ο δράστης όσο και τα θύματα είναι Έλληνες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο λόγος για τον οποίο έγινε το διπλό φονικό είχε να κάνει με το πού θα παρκάρει το φορτηγό του ο άνδρας, που έπεσε νεκρός από τα πυρά του γείτονα του. Δράστης και θύμα φέρονται να είχαν συχνά διαφωνίες για το σημείο στάθμευσης του μεγάλου οχήματος. Ο τελευταίος καυγάς τους, το βράδυ της Πέμπτης, είχε τραγική κατάληξη.

Στην παρακάτω φωτογραφία φαίνεται το σπίτι που έχει αποκλείσει η Αστυνομία, αλλά και το φορτηγό που ανήκει στον 43χρονο που έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς του δράστη.

Keywords
Τυχαία Θέματα