Διπλό φονικό ηλικιωμένων στην Καβάλα – Ομολόγησε ο 24χρονος εγγονός τους (εικόνες)

Συγκλονίζουν τα στοιχεία για το διπλό φρικτό έγκλημα στην ΚαβάλαΝεκρό μέσα στο σπίτι του βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ηλικιωμένο ζευγάρι στην περιοχή του προφήτη ΗλίαΟι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο δεν εντόπισαν ίχνη παραβίασης ή ενδείξεις ληστείαςΈχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική ο 24χρονος εγγονός τους

Ένα σοκαριστικό έγκλημα συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Καβάλας, καθώς νεκρό μέσα στο σπίτι του βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ηλικιωμένο ζευγάρι στην περιοχή του προφήτη Ηλία και όπως αποδείχθηκε λίγες ώρες αργότερα δολοφόνος είναι ο 24χρονος

εγγονός τους.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο δεν εντόπισαν ίχνη παραβίασης ή ενδείξεις ληστείας και έτσι οι έρευνες στράφηκαν κατευθείαν στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον των θυμάτων.

Οι δύο ηλικιωμένοι έφεραν πολλαπλά τραύματα από μαχαίρι και εντοπίστηκαν μέσα σε μια λίμνη αίματος από συγγενικό τους πρόσωπο.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, ο συγγενής του άτυχου ζευγαριού κάλεσε τις Αρχές και δύο στενά από το σπίτι βρέθηκε ο 24χρονος εγγονός τους, καθισμένος στο πεζοδρόμιο και με ένα μαχαίρι στα χέρια του.

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας βρέθηκε άμεσα ο 24χρονος εγγονός τους για ανάκριση και ομολόγησε το φρικτό έγκλημά του. Ο νεαρός, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα ομολόγησε ότι σκότωσε με μαχαίρι την κατάκοιτη γιαγιά του και τον παππού του.

Έχει νοσηλευτεί σε ψυχιατρική κλινική ο 24χρονος

Ο νεαρός άντρας εργαζόταν μαζί με τον πατέρα του, που ήταν μελισσοκόμος, ενώ η οικογένεια έχει έναν ακόμα γιο, που είναι φοιτητής.

Οδράστης της διπλής δολοφονίας φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα και σύμφωνα με πληροφορίες χρειάστηκε να νοσηλευτεί δύο φορές σε διάστημα ενός έτους, στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Καβάλας, λόγω της συμπεριφοράς που επεδείκνυε.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, ο νεαρός άντρας σκότωσε με μαχαίρι τους δυο ηλικιωμένους, επιφέροντάς τους πολλαπλά τραύματα. Οι αστυνομικοί από την πρώτη στιγμή συνέλαβαν τον 24χρονο οποίος κατά την ανάκριση στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας ομολόγησε την πράξη του, χωρίς ωστόσο ακόμα να έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που τον οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη ή τι διημείφθη ανάμεσα στον ίδιο και τους ηλικιωμένους.

Από το προηγούμενο βράδυ ο 24χρονος κινούνταν ανήσυχος στην γειτονιά, γεγονός που δεν πέρασε απαρατήρητο σε όσους μένουν στην περιοχή.

Οι σοροί των δύο ηλικιωμένων μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Καβάλας όπου θα γίνει νεκροτομή για να εξακριβωθεί πόσες μαχαιριές έφερε ο καθένας και να προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος του θανάτου.

Keywords
Τυχαία Θέματα