Διπλό έγκλημα στην Κάτω Κηφισιά: Συγκλονίζει η αδερφή του θύματος – «Την χτυπούσε πολύ» (video)

Είχε συγκλονίζει το πανελλήνιο το άγριο διπλό φονικό στις 18 Μαρτίου 2020 στην Κάτω Κηφισιά, όταν αστυνομικός σκότωσε με το υπηρεσιακό όπλο του την πρώην σύζυγό του και τη φίλη της, έξω από σούπερ μάρκετ, όπου εργαζόντουσαν οι δυο γυναίκες. Ο δράστης προφυλακίστηκε, έχοντας δεχθεί «βροχή» ερωτήσεων από τον ανακριτική για το τι όπλισε το χέρι του, με την 40χρονη σύζυγό του να ζούσε έναν «εφιάλτη» επί οκτώ χρόνια, με βάση τα όσα είπε η αδερφή της στην στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ.

Η αδερφή της άτυχης γυναίκας μίλησε και για την

ημέρα της δολοφονίας. Όπως είπε, ο αστυνομικός άρχισε να είναι επιθετικός απέναντι στην – τότε – σύζυγο του, όταν εκείνη έμεινε έγκυος. Φέρεται να τη χτύπησε δύο ημέρες πριν γεννήσει, παρουσία της μητέρας του, με αποτέλεσμα να παρουσιάσει επιπλοκές στη γέννα.

«Μετά από τρεις μήνες, την χτύπησε πάρα πολύ και την βρήκαμε “μαύρη” από το ξύλο. Την παρότρυνα να καλέσουμε εισαγγελέα, αλλά δεν το δεχόταν…», ανέφερε χαρακτηριστικά η αδερφή της αδικοχαμένης 40χρονης.

Το χρονικό της δολοφονίας στην Κάτω Κηφισιά

Ήταν λίγο μετά τις 18.30, στις 18 Μαρτίου 2020, όταν σήμανε συναγερμός στην αστυνομία. Δύο γυναίκες έπεσαν θύματα δολοφονικής επίθεσης στο υπαίθριο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ. Ο άνδρας, αστυνομικός, πυροβόλησε με το υπηρεσιακό του περίστροφο και σκότωσε την πρώην σύζυγό του, που εργαζόταν εκεί, και μια φίλη της και ενώ οι δυο γυναίκες είχαν βγει στο πάρκινγκ και μιλούσαν μέσα σε αυτοκίνητο.

Η αστυνομία ενημερώθηκε στις 18.35 για πυροβολισμούς στο σημείο και οι αστυνομικοί που έσπευσαν εκεί βρήκαν τις δύο γυναίκες νεκρές. Ο δράστης συνελήφθη λίγο πιο κάτω και οδηγήθηκε στο τμήμα ασφάλειας της περιοχής… Στους συναδέλφους του είπε την ώρα της σύλληψης ότι οι λόγοι που όπλισαν το χέρι του ήταν οικογενειακοί.

(πληροφορίες από εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ)

Βίντεο: newsit.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα