Δίωξη στον Σισέ, κινδυνεύει να χάσει ΑΕΚ

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε το πρωί της Τετάρτης (13/2) πειθαρχική δίωξη στον Σισέ για «ανάρμοστη διαγωγή» στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα για τον τρόπο που αντέδρασε στο τέλος του αγώνα, κάνοντας και χειρονομίες. Ο σενεγαλέζος άσος κινδυνεύει να χάσει το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο

παίκτης των «ερυθρόλευκων» θα κληθεί σε απολογία για το πρωί της Παρασκευής (15/2) και κινδυνεύει με μία αγωνιστική τιμωρία, ποινή που εφόσον του επιβληθεί την συγκεκριμένη ημέρα (αν η υπόθεση δεν πάρει αναβολή δηλαδή), θα την εκτίσει στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, την Κυριακή (17/2). Πρόκειται για το ίδιο άρθρο με το οποίο έχουν τιμωρηθεί στο φετινό πρωτάθλημα Πασχαλάκης, Φορτούνης και Μάνταλος.

Ο Κ. Σιμιτζόγλου μελέτησε ενδελεχώς το video της Nova και κατέληξε στην πειθαρχική δίωξη του ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού. Η Πειθαρχική Επιτροπή της Super League συνεδριάζει την Παρασκευή (15/2) και θεωρείται δεδομένο ότι ο παίκτης θα ζητήσει αναβολή, όπως είχε γίνει με τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Από τον Υπεύθυνο Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων ασκήθηκε Πειθαρχική Δίωξη σε βάρος του ποδ/στή της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Παπέ Αμπού Σισέ, για πράξεις που προβλέπονται και τιμωρούνται από τις διατάξεις των άρθρων 1, 2, 10 παρ.1 περ. α Ι, και παρ.5 ε, στ, περ.β του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

Να θυμίσουμε ότι ο σενεγαλέζος αμυντικός αποχώρησε σε έξαλλη κατάσταση από την Τούμπα, δείχνοντας αρχικά το σήμα του Ολυμπιακού και κάνοντας εν συνεχεία χειρονομίες στον κόσμο του ΠΑΟΚ.

Keywords
Τυχαία Θέματα