Δημήτρης Σούλτας: Υπέρ των αυξήσεων ΔΕΗθώμεν

*** Νέα τομή από τον Βασίλη Κικίλια. Με εγκύκλιο που ετοιμάζει θα είναι δωρεάν και για τους ανασφάλιστους και για τους πρόσφυγες η παρακολούθηση του «Στην υγειά μας, ρε παιδιά».

*** Ο Harry Θεοχάρης υποσχέθηκε ότι δεν θα πηγαίνουν πλέον κλιμάκια του ΣΔΟΕ και της Επιθεώρησης Εργασίας στη Σαμοθράκη, γιατί είναι παγκοσμίως γνωστό ότι η ακτοπλοϊκή συγκοινωνία βελτιώνεται

αν δεν κόβεις αποδείξεις και αν απασχολείς ανασφάλιστους εργαζόμενους.

*** Η κυβέρνηση Νετανιάχου στο Ισραήλ ετοιμάζει διαφημιστική καμπάνια για την «κάθαρση» των γυναικών μετά την περίοδο. Σύντομα θα προσφέρει σε νέα ζευγάρια και σπηλιές για να ζήσουν εκεί τον έρωτά τους, με όλα τα ήθη και τα έθιμα της εποχής των σπηλαίων.

*** Η κυβέρνηση είναι έτοιμη να καταργήσει την έκπτωση 10% για τους πελάτες της ΔΕΗ που εξοφλούν εμπρόθεσμα τους λογαριασμούς. Μιλάμε για το απαύγασμα του φιλελευθερισμού, όπου τα έσοδα αυξάνονται κάνοντας πιο ακριβό το προϊόν για τον πελάτη. Άλλη μια σοβαρή υποψηφιότητα για το Νόμπελ Οικονομικών.

*** Η περίπτωση Ταχιάου είναι ένα ενθαρρυντικό μήνυμα που θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί και σε καμπάνια «θετικής ενέργειας» του στυλ «δεν σε ψήφισαν για δήμαρχο; Δεν σε ψήφισαν για βουλευτή; Μην ανησυχείς. Πάντα κάποιος δημόσιος οργανισμός θα υπάρχει για σένα».

*** Ο Ντόναλντ Τραμπ ακύρωσε το ταξίδι του στη Δανία, επειδή αρνούνται να του πουλήσουν τη Γροιλανδία. Ανησυχία υπάρχει πλέον στην Ουάσιγκτον αν θα προλάβουν να γράψουν τον πρόεδρο σε παιδικό σταθμό για τη νέα σχολική χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα