Δημήτρης Σούλτας: Ξενέρωτες Μπαμπουανέτες

*** Υπάρχουν αυτοί που θεωρούν το νερό βασικό αγαθό για τη ζωή, υπάρχουν και αυτοί του το θεωρούν εμπόρευμα. Υπάρχει και ο Μπάμπης που όποια τιμή και να έχει δεν θα μπορέσει με τίποτα να ξεπλύνει το μυαλό του.

*** Να θυμηθούμε ότι ο Μπάμπης Παπαδημητρίου ήταν αυτός που μιλούσε για «σοβαρή Χρυσή Αυγή» και αναφωνούσε «βάστα ΔΝΤ». Αν τα συνθέσουμε όλα αυτά ο αγαπημένος του ανθρωπότυπος θα πρέπει να είναι ο Λαγός, με πλατινέ μαλλί, που ψεκάζεται με Evian. Πρέπει αυτοδικαίως να πάρει μεσημεριανάδικο.

*** Και τα διεθνή μέσα αποκαθηλώνουν

την Ελένη Αντωνιάδου. Τελικά θα μάθουμε ότι το βιογραφικό της στη NASA ήταν ότι πήρε από το κυλικείο της ένα ντόνατ, σε μια επίσκεψη με φίλους της.

*** Τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ασχολούνται με τη διεύρυνση, το πότε θα γίνει Συνέδριο, πότε το φεστιβάλ. Και όλα αυτά είναι φυσικά για ένα κόμμα. Για την κοινωνία όμως δεν ήταν ποτέ προτεραιτότητα. Εκεί τα ερωτήματα είναι πιο σαφή και πιο δύσκολα, όπως π.χ. «Όλα καλά με τη μεσαία τάξη, αλλά πώς ακριβώς ενίσχυσε η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τον τελευταίο χρόνο τους μακροχρόνια άνεργους, που τους έκοβε από τα επιδόματα, λόγω τεκμηρίων;» Εκεί σε θέλω μάστορη!

*** Συνωστισμός από πράκτορας του FBI που καταφθάνουν κατά χιλιάδες στη χώρα για να μάθουν μπαλίτσα από την Ελληνική Αστυνομία, όπως τους προέτρεψε ο Άδωνις. Φήμες λένε ότι θέλουν να συνάντησε με τον έλληνα υπουργό, ώστε να τους δειγματίσει τα νανογιλέκα, καθώς τα αλεξίσφαιρα θεωρούνται πλέον παρωχημένα.

*** Και χθες επισκέφθηκε τον Άρειο Πάγο ο Ανδρέας Λοβέρδος. Με τη συχνότητα που πηγαίνει πλέον στο Ανώτατο Δικαστήριο το πιθανότερο είναι να τους διαθέσουν ράντζο να μην ταλαιπωρείται με τα πήγαινε- έλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα