Δημήτρης Σούλτας: Το «θεϊκό» Δημόσιο

*** Η Ιερά Σύνοδος απoφάσισε ότι οι ιερείς πρέπει να παραμείνουν δημόσιοι υπάλληλοι, υπακούοντας στην ευαγγελική ρήση “Αν είσαι και παπάς, στο Δημόσιο θα πας”.

*** Με ροζ κάλτσες εμφανίστηκε στο Μέγαρο Μαξίμου και στο Υπουργείο Οικονομικών ο Γάλλος πρώην υπουργός Οικονομικών, Μισέλ Σαπέν. Είναι μάλλον σημειολογικό, καθώς τα οικονομικά, ιδιαίτερα την τελευταία δεκαετία, θα μπορούσαν άνετα να ενταχθούν τις …ερωτικές επιστήμες.

*** Στην Ελλάδα

βρέθηκε και ο Φρανσουά Ολάντ που θα έπρεπε μάλλον να είναι αυτός που θα φορούσε τις ροζ κάλτσες, καθώς όλοι τον θυμούνται περισσότερο για την ερωτική του ζωή, παρά για τις πολιτικές του αποφάσεις.

*** Η Τερέζα Μέι κινδυνεύει να χάσει την πρωθυπουργία και χορευτές σε όλον τον κόσμο κλαίνε με μαύρο δάκρυ στο ενδεχόμενο να χάσουν τα πρωτότυπα χορευτικά της στις ομιλίες της.

*** Ο Λαγός της Χρυσής Αυγής χαιρέτισε την πρωτοβουλία κάποιων ιδιωτικών σχολείων να μην γιορτάσουν της επέτειο του Πολυτεχνείου, κάτι που θα πρέπει να κάνει τους διευθυντές αυτών των σχολείων ή να ψάχνουν τρύπα για να κρυφτούν ή να ψάχνουν ντουβάρι να κοπανήσουν το – όχι και τόσο γεμάτο- κεφάλι τους.

*** Ο προπονητής της Εθνικής, Άγγελος Αναστασιάδης, είπε ότι η Παναγιά δεν ήθελε να μπει δεύτερο γκολ στο ματς με τη Φιλανδία. Πολλά ονόματα έχουν δοθεί στην Παναγιά, αλλά πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά πρώτη φορά παρουσιάζεται σαν Φιλανδός κεντρικός αμυντικός.

Keywords
Τυχαία Θέματα