Δημήτρης Σούλτας: Το όνομα και τα ακατανόμαστα

*** Όταν καταπίνεις την κάμηλο του εμπρησμού ενός κτιρίου και δυιλίζεις τον κώνωπα μιας ανάρτησης στο facebook, μην απορείς για το ποιος κάθεται πάνω στο αυγουλάκι του φιδιού και το εκκολάπτει.

*** Σύμβουλος του Ερντογάν λέει ότι η Τουρκία θα κόψει τα πόδια όποιου προσπαθήσει να πλησιάσει στα Ίμια. Επίσης θα εκτελέσει τα μέλη της Νοργηγικής Επιτροπής αν δεν δώσουν άμεσα το Νόμπελ Ειρήνης στον Ταγίπ Ερντογάν.

*** Θα εφαρμοστεί ξανά ο αντικαπνιστικός νόμος, λέει το υπουργείο Υγείας. Για 5 έως 6 μέρες να φανταστούμε, όπως

εφαρμόζεται συνεχώς επί 9 χρόνια τώρα.

*** Στην Αθήνα επανέρχεται ο Μάθιου Νίμιτς, ως ειρηνοποιός, καθώς το θέμα της ονομασίας δεν είναι τίποτα για τη σταθερότητα της περιοχής μπροστά στον πόλεμο που ξέσπασε μεταξύ Πέτρου Τστσόπουλου και Φαήλου Κρανιδιώτη.

*** Μεγάλη ζήτηση αναμένεται να παρουσιάσει η αγορά καλαμιών την Κυριακή από ανύπαρκτους πολιτικούς που θα θέλουν να τα ιππεύσουν και από άλλους που θα τα χρειαστούν για αλίευση ψήφων στο συλλαλητήριο.

*** Κοινοβουλευτική εκπροσώπηση αποκτά το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη, αφού ο πρώην χρυσαυγίτης βουλευτής Μίχος προσχώρησε στο κόμμα. Έτσι γίνεται πραγματικότητα ένας απαράβατος όρος της Δημοκρατίας, να εκπροσωπούνται στο κοινοβούλιο όλες οι συνιστώσες της ακροδεξιάς.

Keywords
Τυχαία Θέματα