Δημήτρης Σούλτας: Το Μακρόν του και το κοντό του

*** Φαίνεται ότι τα μαθήματα με τη συμμετοχή σκύλων του Αδώνιδος στην “Ελληνική Αγωγή” είναι αμφίδρομα, γι αυτό και γαύγιζε με τόση επιτυχία στην τελευταία συνεδρίαση στη Βουλή.

*** Ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε το λογοπαίγνιο της χρονιάς λέγοντας ότι δεν χρειαζόμαστε μεταρρυθμίσεις, αλλά τωραρρυθμίσεις. Είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα ότι αν συνεχίσει με το ίδιο χιούμορ ο Σταύρος θα αργήσουν πολύ να λιώσουν οι πάγοι στους πόλους.

*** Εν τω

μεταξύ στο “Ποτάμι” έχουν μείνει 4 άνθρωποι, που έχουν καταφέρει να έχουν 5 διαφορετικές απόψεις για το ίδιο θέμα.

*** Η Τερέζα Μέι πήγε να δει τη Μέρκελ και όταν έφτασε στο χώρο της συνάντησης δεν άνοιγε η πόρτα της λιμουζίνας της. Η λιμουζίνα ήταν γερμανική. Να ευχαριστεί το Θεό η βρετανίδα που οι Γερμανοί δεν είχαν τοποθετήσει εκρηκτικά μέσα και το πρόβλημα ήταν μόνο στην πόρτα.

*** Ο Γρηγόρης Ψαριανός δήλωσε ότι ο υποψήφιος της Ν.Δ. για τη Θεσσαλονίκη, Νίκος Ταχιάος είναι μια χαρά λύση. Τα τελευταία χρόνια το πάει γύρω- γύρω. Γιατί δεν ανοίγει την πόρτα να μπει μέσα παραμένει ένα μυστήριο.

*** Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιώργος Καμίνης άρχισε ήδη να μετρά αντίστροφα για την Πρωτοχρονιά, ώστε στην τελευταία του στον δημαρχιακό θώκο, να καταφέρει το ακατόρθωτο. Να αλλάξει τη χρονιά στην ώρα της.

Keywords
Τυχαία Θέματα