Δημήτρης Σούλτας: Τα βράδια τα ντιμπέικα

*** Ο Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας στην ΕΡΤ, είπε ότι η Ν.Δ. κινείται από τις παρυφές της ακροδεξιάς μέχρι της παρυφές… της ακροδεξιάς. Εξορκισμό χρειάζονται στο κόμμα. Έχει μπει ο Βορίδης μέσα τους και κατευθύνει τη γλώσσα τους.

*** Ο Νίκος Δένδιας είπε ότι θα ήταν καλύτερο το «Βορειομακεδονία», από το «Βόρεια Μακεδονία». Να λοιπόν που ήρθε η στιγμή το «όχι Γιάννης, Γιαννάκης» να γίνει πολιτική θέση.

*** Άλλες δύο καινοτομίες για τη Ν.Δ. Είναι η πρώτη φορά στην Ιστορία που αξιωματική αντιπολίτευση ζητά εκλογές

από κυβέρνηση που μόλις πήρε ψήφο εμπιστοσύνης και η μόνη αντιπολίτευση που δεν θέλει να γίνει debate, επειδή θα γίνουν εκλογές και ζητά εκλογές, ώστε να γίνει debate.

*** Το «Ποτάμι» αποφάσισε ότι οι βουλευτές του θα ψηφίσουν κατά συνείδηση για τη συμφωνία των Πρεσπών. Μετά ο κάθε ποταμίσιος μπορεί να «εκβάλει» σε όποιο κόμμα επιθυμεί

**** Το 99,9% του λαού έχει εκφράσει άποψη για τη Συμφωνία των Πρεσπών. Αυτό που θα παραμείνει άγνωστο είναι ποιο είναι το ποσοστό αυτών που την έχουν διαβάσει.

*** Αθώος κρίθηκε ο Αχιλλέας Μπέος και οι συγκατηγορούμενοι του για τα «στημένα παιχνίδια». Έτσι χαρούμενοι και λυτρωμένοι μπορούμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας, βέβαιοι ότι στη χώρα αυτή ούτε υπήρξαν, ούτε υπάρχουν στημένα παιχνίδια.

*** Η πολιτική είναι ουσιαστικά μια παρτίδα σκάκι. Αρκεί να γνωρίζεις ένα βασικό κανόνα. Με το που ξεκινάς την παρτίδα δεν κάνεις ματ στον εαυτό σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα