Δημήτρης Σούλτας: Τα fake μου, τα κάλη μου

*** Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ.., σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στον ΣΚΑΪ, παρουσία του. Με κανέναν Τσουκαλαδάκη και κάποιον άλλου αυτού του απίστευτου πνευματικού διαμετρήματος, η νέα κοινοβουλευτική ομάδα θα κάνει μεγάλη ζημιά στον Μάρκο Σεφερλή. Καθαρός αθέμιτος ανταγωνισμός.

*** Ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Σταμάτης Μαλέλης, είπε ότι «σοσιαλδημοκράτες σαν του SPD τους χαρίζουμε στον Τσίπρα». Είναι θέμα ωρών να ρίξουν τον καπιταλισμό εκεί στην πασοκάρα plus.

*** Σε εκδήλωση κατά των fake news συμμετείχε ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης. Εκστασιασμένοι οι καλεσμένοι θαύμασαν τη διάσημη μονταζιέρα που είχε μαζί του.

*** Ο Ερντογάν είπε ότι οι Αμερικάνοι του είπαν να μην ενοχλήσει το γεωτρύπανο της Exxon- Mobil στο οικόπεδο 10, αλλά πρόσθεσε ότι δεν πρέπει να τον πιέζουν. Τότε θα λάβει αυστηρά μέτρα κατά των Αμερικάνων. Θα τους κρατήσει μούτρα για κανένα 10λεπτο, ας πούμε.

*** Σοκ προκαλεί το ρατσιστικό παραλήρημα του Τάκη Τσουκαλά, γιατί μέχρι προχθές τον θεωρούσαμε δόκτορα της κοινωνιολογίας και της συγκριτικής.

*** Η Χίλαρυ Κλίντον θέλει να είναι ξανά υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ το 2020. Το παράδοξο μ’ αυτό είναι αυτός που χαίρεται περισσσότερο, αν συμβεί, αυτός είναι Ντόναλντ Τραμπ.

Keywords