Δημήτρης Σούλτας: Τα fake μου, τα κάλη μου

*** Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ.., σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στον ΣΚΑΪ, παρουσία του. Με κανέναν Τσουκαλαδάκη και κάποιον άλλου αυτού του απίστευτου πνευματικού διαμετρήματος, η νέα κοινοβουλευτική ομάδα θα κάνει μεγάλη ζημιά στον Μάρκο Σεφερλή. Καθαρός αθέμιτος ανταγωνισμός.

*** Ο εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, Σταμάτης Μαλέλης, είπε ότι «σοσιαλδημοκράτες σαν

του SPD τους χαρίζουμε στον Τσίπρα». Είναι θέμα ωρών να ρίξουν τον καπιταλισμό εκεί στην πασοκάρα plus.

*** Σε εκδήλωση κατά των fake news συμμετείχε ο στενός συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, Γιώργος Μουρούτης. Εκστασιασμένοι οι καλεσμένοι θαύμασαν τη διάσημη μονταζιέρα που είχε μαζί του.

*** Ο Ερντογάν είπε ότι οι Αμερικάνοι του είπαν να μην ενοχλήσει το γεωτρύπανο της Exxon- Mobil στο οικόπεδο 10, αλλά πρόσθεσε ότι δεν πρέπει να τον πιέζουν. Τότε θα λάβει αυστηρά μέτρα κατά των Αμερικάνων. Θα τους κρατήσει μούτρα για κανένα 10λεπτο, ας πούμε.

*** Σοκ προκαλεί το ρατσιστικό παραλήρημα του Τάκη Τσουκαλά, γιατί μέχρι προχθές τον θεωρούσαμε δόκτορα της κοινωνιολογίας και της συγκριτικής.

*** Η Χίλαρυ Κλίντον θέλει να είναι ξανά υποψήφια για την προεδρία των ΗΠΑ το 2020. Το παράδοξο μ’ αυτό είναι αυτός που χαίρεται περισσσότερο, αν συμβεί, αυτός είναι Ντόναλντ Τραμπ.

Keywords
Τυχαία Θέματα