Δήμητρης Σούλτας: Τα χούγια του Ραχόι και του Κούγια

*** Ο Μαριάνο Ραχόι δήλωσε ότι νίκησε η Δημοκρατία, αφού η Αστυνομία του έσπασε στο ξύλο ηλικιωμένους και γυναίκες. Ένα τρανταχτό γέλιο λέγεται ότι ακούστηκε από τον τάφο του Φράνκο, αλλά μπορεί να είναι και fake news.

*** H E.E. δεν είδε το όργιο βίας στην Καταλονία, προφανώς γιατί την Κυριακή τα στελέχη της κυκλοφορούν χωρίς τα γυαλιά πρεσβυωπίας, για να δουν τις φωτογραφίες που έκαναν το γύρο του κόσμου.

*** Ο Αλέξης Κούγιας έφτυσε δημοσίως παίκτη και στη συνέχεια

έκανε δηλώσεις όπου μας ενημέρωσε ότι κάτι τέτοιο είναι μέρος της προσωπικότητάς του. Σε όλον τον κόσμο κάτι τέτοιοι τύποι ενδεχομένως να κάνουν καριέρα ως παίκτες reality για κανένα τρίμηνο. Στην Ελλάδα λέγονται «διακεκριμένοι ποινικολόγοι».

*** Κατατίθεται σήμερα το προσχέδιο του προϋπολογισμού και η βασική οδηγία προς τους πολίτες είναι: «Τοίχο- τοίχο»

*** Ξεκινούν τα reality επιβίωσης στα κανάλια και ακόμα παρεμένει άγνωστο πόσοι τηλεθεατές θα επιβιώσουν μέχρι το τέλος τους.

*** Στο Λας Βέγκας ένοπλος άνοιξε πυρ κατά του πλήθους σε συναυλία και άφησε πίσω του 20 νεκρούς και 100 τραυματίες. Αλλά αφού δεν ήταν μουσουλμάνος ας πούμε «yolo, ζήτω η οπλοκατοχή» και ας συνεχίσουμε απρόσκοπτα τη ζωή μας.

Keywords
Τυχαία Θέματα