Δημήτρης Σούλτας: Στον καιρό των επικίνδυνων γραφικών

*** Πιο γραφικοί από τα Μετέωρα οι άνδρες που «γιόορτασαν» την ημέρα της γυναίκας, νουθετώντας τις γυναίκες για το πώς πρέπει να τη «γιορτάσουν».

*** Κιμ και Τραμπ συμφώνησαν να συναντηθούν μέχρι το Μάιο. Στη συνέχεια θα κάνουν δηλώσεις και εκεί θα ανακηρυχθεί ο νικητής που θα λάβει το Μέγα Βραβείο “Επίκδυνος Γραφικός 2018”

*** Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ζήτησε από τον Τσίπρα να πάρει τηλέφωνο στον Ερντογάν για να λύσει το πρόβλημα της κράτησης των δύο Ελλήνων αξιωματικών, με το επιχείρημα ότι γι αυτό υπάρχει το

κόκκινο τηλέφωνο. Για πωλητής πακέτων τηλεφωνίας πάντως είναι καλός, πρέπει να το παραδεχτούμε.

*** Ο Δημήτρης Πουλικάκος δήλωσε ότι ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ένας κακομαθημένος χίψτερ και τα μεσημεριανάδικα πανηγυριζουν έξαλλα που θα έχουν θέμα για κανέναν μήνα, στα οποία θα περιλαμβάνουν ακόμα και μαρτυρίες από τη βάφτιση του Θείου Νώντα.

*** Ο Ευάγγελος Βενιζέλος διαφοροποιήθηκε από την γραμμή του κόμματος στην συζήτηση για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής για μέλη της κυβέρνησης. Επόμενο βήμα είναι να ζητήσει τη μετονομασία του “Κινήματος Αλλαγής” σε “Ο Βαγγέλης και κάποιοι άλλοι” ούτως ώστε να επελθεί ηρεμία στην παράταξη.

*** Είναι εντυπωσιακό πάντως ότι όταν συλλαμβάνεται αναρχικός με αναπτήρα, παίρνει πάνω του το μισό ποινικό κώδικα και βλέπουμε το προσωπάκι του και όταν συλλαμβάνονται ναζιστές που είχαν στήσει τρομοκρατική οργάνωση είναι Πέμπτη απογευματάκι και ο καιρός είναι αίθριος με αραιές νεφώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα