Δημήτρης Σούλτας: Στις αγορές με αγοραίο

*** Φήμες λένε ότι οι εταίροι και δανειστές έδειξαν μεγαλοθυμία. Μαζί με την επιμήκυνση πρόσθεσαν και δωρεάν δια βίου βαζελίνη για τους χαμηλοσυνταξιούχους της χώρας.

*** Σαφής η θέση της Ν.Δ. για την απόφαση του Eurogroup : “Στην αρχή είπαμε επίσης να ρυθμίσουν το χρέος και αυτοί είπανε ότι θα το ρυθμίσουνε αλλά όχι τώρα, μετά, και μετά εμείς είπαμε μετά μπορεί να έρθουν οι άλλοι και δεν το ρυθμίσανε και μετά οι άλλοι που ήταν και κομμουνισταί

δώσανε το όνομα της Μακεδονίας μας και το ρυθμίσανε”. Συγκινημένος δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού γι αυτή την καθάρια θέση.

*** Έκπληκτοι οι παίκτες της Αργεντινής ανακάλυψαν μετά το τέλος του αγώνα ότι για να τον κερδίσουν κάποια στιγμή πρέπει να μπουν και στο γήπεδο.

*** Ο Ντόναλντ Τραμπ έκανε πίσω στην απάνθρωπη πρακτική να χωρίζονται τα παιδιά από τους μετανάστες γονείς τους. Τώρα σκέφεται να ακολουθήσει μια ακόμα πιο αποτελεσματική πρακτική, συνεπή με την πολιτική φιλοσοφία του. Θα εκτελεί τους γονείς ούτως ώστε να μην τίθεται πλέον θέμα χωρισμού.

*** Ο Άδωνις Γεωργιάδης επιδοκίμασε τη στάση του ακροδεξιού Ιταλού Σαλβίνι που θέλει να απελάσει μετανάστες και ζητά καταγραφή των Ρομά της χώρας του. Έτσι πεισθήκαμε για μία ακόμα φορά για κάτι που δηλώνει με έμφαση ο ίδιος. Δεν έχει καμία σχέση με την ακροδεξιά.

***|Αν ζήσεις στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2018 και ακούς ραδιόφωνο, έχεις τη βιαιότητα όταν ακόμα κι αν έρθει το τέλος του κόσμου θα επιζήσουν οι κατσαρίδες, οι Scorpions και ο Γιούρι Γκριγκαρόβιτς

Keywords
Τυχαία Θέματα