Δημήτρης Σούλτας: Σκόνη, λάσπη και ιδρώτας

*** Είναι γεγονός ότι η απόφαση του ΣτΕ για τα Θρησκευτικά προάγει το θρησκευτικό συναίσθημα. Μόλις τη διαβάζεις σου έρχεται αυτομάτως να αναφωνήσεις «Ο Χριστός και η Παναγία».

*** Καιρός είναι τα ανώτατα δικαστήρια να ασχοληθούν και με το μάθημα της Βιολογίας. Δεν είναι δυνατόν οι ελληνοπαίδες να διδάσκονται ότι προερχόμαστε από τον πίθηκο. Η παρουσία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής στα έδρανα του κοινοβουλίου

είναι απλώς μία σύμπτωση.

*** Πέρασε το νομοσχέδιο για τα ταξί. Το νομοσχέδιο προβλέπει ότι θα εκδίδεται απόδειξη μόνο για τη διαδρομή. Οι γεωπολιτικές αναλύσεις παραμένουν δωρεάν για τον πελάτη.

*** Σαφή στάση κατά της τουρκικής προκλητικότητας πήρε το ΝΑΤΟ. Ο Γενικός Γραμματέας της συμμαχίας δήλωσε: «Σήμερα είναι μία ηλιόλουστη μέρα και τα πουλάκια κελαηδούν».

*** Κανείς από τους φερόμενους ως εμπλεκόμενους στο σκάνδαλο Novartis από την πλευρά της Ν.Δ. δεν καταθέτει στην αρμόδια επιτροπή. Οι καταθέσεις θα γίνουν θεσμικά, μέσω τηλεπαραθύρων, από τον αντιπρόεδρο του κόμματος.

*** Μετά τη διαγραφή της Έλλης Παπαγγελή από τη Νέα Δημοκρατία, το στέλεχος που είχε αποδομήσει τον Μαρξ στα 15, το κόμμα αναγκάζεται να υπερασπίζεται το ιδεολογικό της οπλοστάσιο βασιζόμενο αποκλειστικά στις πλάτες, της Σοφίας Βούλτεψη και της Άννας- Μισέλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα