Δημήτρης Σούλτας: Πυρηνική… αφύσικη

*** Κιμ και Ντόναλντ παίζουν μόνοι για τη θέση του νικητή στο τηλεπαιχνίδι “Πλανήτη, έχεις παράνοια”. Στο κοινό θα μοιραστούν δωρεάν και μετά από κλήρωση θέσεις στα καταφύγια.

*** Ο Πάνος Καμμένος διαφώνησε με τον Νίκο Βούτση ως υπερασπιστής της Ορθοδοξίας, δηλώνοντας όμως ότι δεν είναι ταλιμπάν. Είναι μερικές φορές που ακόμα και άθεος να είσαι κάνεις το σταυρό σου.

*** Εκτός του κτιρίου του ΔΟΛ οι εργαζόμενοι που θα παραλάβουν τις

απολύσεις τους από το θυρωρείο. Πρέπει να πούμε ότι η απόφαση αυτή είναι κλασσικό δείγμα αστικής ευγένειας. Θα μπορούσαν να τους είχαν πετάξει από τα παράθυρα, χωρίς προειδοποίηση.

*** Στη Δημοκρατική Συνεργασία αγωνιούν για το μέλλον (τους). Ο λαός κοιτάει με τεράστιο ενδιαφέρον. Ήδη στα έκτακτα περιστατικά των νοσοκομείων εμφανίστηκαν δεκάδες πολίτες με εξάρθρωση σιαγόνων από το ασταμάτητο χασμουρητό.

*** Στοχευμένη η τοποθέτηση Παππά στον ΟΑΣΘ καθώς ο οργανισμός κατά πάσα πιθανότητα μπορεί να σωθεί ή με θαύμα ή με ευχέλαιο.

*** Επιστροφή πινακίδων σήμερα λόγω του Δεκαπενταύγουστου, με ζωντανό το μήνυμα που εκπέμπει επί χρόνια η Διοίκηση: «Παρανόμησε πριν από γιορτές. Συμφέρει».

Keywords
Τυχαία Θέματα