Δημήτρης Σούλτας: Οι Άγιοι και οι άγριοι

*** Ο Ταγίπ Ερντογάν είναι πάρα πολύ φιλικός στις συναντήσεις του με τους Έλληνες πρωθυπουργούς, όταν τους έχει μπροστά του. Μόλις φύγουν κερνάει καμιά εκατοστή παραβιάσεις στο Αιγαίο για να έρθει να ισιώσει.

*** Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχουμε μια ξενοκίνητη επέμβαση στη Βενεζουέλα. Όποια κι αν είναι η επέμβαση, θα είναι πετρελαιοκίνητη.

*** Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος χαριτολογώντας είπε ότι έχει κάνει λάθη και πρόσθεσε: “Μόνο ο Πάπας και ο Βενιζέλος

θεωρούν ότι έχουν το αλάθητο. Και ο Πάπας τελευταία το ξανασκέφτεται”. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος απάντησε ότι ο Πάπας μπορεί να τον συγχωρέσει, ο ίδιος όμως όχι, επιβεβαιώνοντας ποια είναι η ιεραρχία στο Σύμπαν: Βενιζέλος- Θεός- Πάπας.

*** Ο Γιώργος Αυτιάς θα είναι τελικά ή δεν θα είναι υποψήφιος με τη Ν.Δ. για την Ευρωβουλή; Ρωτούν χιλιάδες γριές, για να αρχίσουν από τώρα την αγωγή για την αντιμετώπιση του στερητικού συνδρόμου.

*** Τρία πράγματα μπορεί να σου προκαλέσουν τρόμο, λίγο πριν έρθουν: Ο θάνατος, το εκκαθαριστικό της εφορίας και η επόμενη δήλωση της Μεγαλοοικονόμου.

*** Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα δεχτεί πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του ύψους 250 εκ. δολαρίων. Με τόσα λεφτά ίσως μπορεί να καλύψει και κάποια από τα έξοδα θεραπείας αυτόν που ακόμα θεωρούν ότι ανήκει σε «κατώτερη φυλή».

Keywords
Τυχαία Θέματα