Δημήτρης Σούλτας: Ναυαγοί και αξύριστοι

*** Το νέο look του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι το αξύριστο 5 ημερών και το … «έπαθε» ότι ανακάλυψε ότι στο σπίτι στα Χανιά δεν υπήρχαν ξυραφάκια. Μπάζει πάντως το επικοινωνιακό στο κόμμα. Τη μία χωρίς διαβατήριο, την άλλη αξύριστος, δεν αποκλείεται σε λίγο ο Άδωνις να τον αποκαλεί «άπλυτο λαθρομετανάστη».

*** Η Ευγενία Μανωλίδου

έπεσε στη θάλασσα από μία τριήρη. Φήμες λένε ότι ο καλός της άπλωσε ένα δόρι και την έβγαλε από το νερό. Σύντομα μετά την «Ελληνική Αγωγή» ιδρύουν και την «Ελληνική Ναυαγοσωστική»

*** Για την σωτηρία της Ευγενίας πάντως κινητοποιήθηκε το λιμενικό. Λογικά αν είχε πέσει από άλογο θα είχε επέμβει ίλη τεθωρακισμένων.

*** Ο Ντόναλντ Τραμπ συμφωνεί με τον Πούτιν ότι δεν έχει εμπλακεί στις αμερικάνινες εκλογές, αλλά συμφωνεί και με τις υπηρεσίες της χώρας του ότι έχει εμπλακεί. Τέτοια ταλεντάρα στην εξωτερική πολιτική πρέπει να έχει να πατήσει στον πλανήτη από τότε που ζούσαμε στα σπήλαια.

*** Η Ένωση Κεντρώων και ο Βασίλης Λεβέντης αποκλείει την περίπτωση να έχουν δωροδοκηθεί μητροπολίτες για το Μακεδονικό. Πολύ σωστή στάση, καθώς από την ίδρυση της Εκκλησίας ανώτατος κληρικός που να ενεπλάκει σε οικονομικά σκάνδαλα και ύποπτες δοσοληψίες δεν υπήρξε ποτέ.

*** Δική του εκπομπή στην Τουρκική τηλεόραση αποκτά ο Ερντογάν, καθώς έχει φυλακίσει τόσους δημοσιογράφους που δεν βγαίνει πλέον το πρόγραμμα. Στην κάμερα θα είναι ασφαλώς κάποιος μπατζανάκης του.

Keywords
Τυχαία Θέματα