Δημήτρης Σούλτας: Μια σαλιάρα για τον Σπαλιάρα

*** Ο Γιάννης Σπαλιάρας δήλωσε ότι στο Survivor ζούσαν πιο δύσκολα και από τους «λαθρομετανάστες», γιατί επί 3 συνεχείς μέρες αναγκάστηκαν να τρώνε καρύδα. Δήλωση ενός σελέμπριτι που το πιο ακραίο που του είχε συμβεί στη ζωή του ήταν ότι παλαιότερα είχε καταπιεί κουκούτσι από κεράσι.

*** Όπως έγινε γνωστό οι κατάκοποι παίκτες του Survivor λαμβάνουν τουλάχιστον 800 ευρώ για κάθε εμφάνιση

σε μπουζουκλερί, παγωτατζίδικο ή εγκαίνια σουβλατζίδικου, δίνοντας μας ανάγλυφα το τι σημαίνει «ζω τη ζωή μου στα άκρα».

*** Ξανακάνει στροφή ο Ταγίπ Ερντογάν δηλώνοντας ότι «θα ήταν ανακουφιστικό να μη μας δεχτεί η Ε.Ε.». Με δεδομένες τις σχέσεις που έχει δημιουργήσει με τους ισχυρούς της Ε.Ε., η διάθεση τους απέναντι στην Τουρκία συνδέεται ευθέως με την … «ανακούφιση».

*** Στην Κύπρο εν τω μεταξύ ο Ταγίπ κάνει ασκήσεις, ρίχνει βολές, παίζει και με νεροπίστολα για να δείξει οργισμένος για τις γεωτρήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ. Αλλά όταν έχεις απέναντι σου αμερικάνικες και γαλλικές εταιρείες, συνήθως η κατάληξη είναι να γυρίζεις στην κοντινότερη παραλία σου και να παίζεις με τα κουβαδάκια σου (που μάλλον κι αυτά είναι made in USA).

*** Κλειστοί λόγω καύσωνα είναι σήμερα οι αρχαιολογικοί χώροι από τη 1 μέχρι τις 5 και έτσι χιλιάδες Έλληνες που δεν τους επισκέφθηκαν ποτέ θα έχουν την ευκαιρία να μην τους επισκεφθούν και σήμερα.

*** Η εφημερίδα Süddeutsche Zeitung αποκαλύπτει ότι η Γερμανία έχει κερδίσει από το ελληνικό χρέος 1,34 δισ. και την ίδια στιγμή μάσκες οξυγόνου έπεσαν αυτομάτως πάνω από τα γραφεία 10 φιλελέδων, που έχασαν τις αισθήσεις τους από την αποκάλυψη του αυτονόητου.

Keywords
Τυχαία Θέματα