Δημήτρης Σούλτας: Καύσωνες και ψυχρολουσίες

*** Ο Ταγίπ Ερντογάν απείλησε με νέα εισβολή στο Ιράκ, πάγωσε τη συμφωνία για τις μεταναστευτικές ροές με την Ελλάδα, επιτέθηκε στην Ευρωπαϊκή Ένωση, επιτέθηκε στους εσωτερικούς του αντιπάλους. Ευτυχώς οι τουρκικές εκλογές είναι κοντά, αλλιώς είναι πολύ πιθανόν να απειλούσε με πυρηνικό όλεθρο τον πλανήτη, αν δεν τον έστεφε πλανητάρχη.

*** Ο ρεμπουμπλικάνος, πρώην δήμαρχος

της Νέας Υόρκης, Ρούντολφ Τζουλιάνι, λίγο πριν τη συνάντηση Τραμπ – Κιμ, θεώρησε σκόπιμο να δηλώσει ότι ο Κιμ τους παρακαλούσε στα τέσσερα, επιβεβαιώνοντας ότι η βλακεία είναι μια πανανθρώπινη αξία και δεν γνωρίζει σύνορα.

*** Ξεκίνησαν οι Πανελλήνιες, η εποχή που από ορισμένους γονείς θα πρέπει να αφαιρείται προσωρινά η επιμέλεια, καθώς τα παιδιά τους καλούνται να διαχειριστούν τις εμμονές και το άγχος των γονιών τους και όχι το δικό τους.

*** Ευλογημένα στιλό από τις Μητροπόλεις κυκλοφορούν σε όλη τη χώρα για τους υποψήφιους. Αν όλα πάνε καλά θα κυκλοφορήσουν και ευλογημένες σαγιονάρες για την έφοδο τις παραλίες μετά τις εξετάσεις.

***Νέα προαπαιτούμενα στη Βουλή, γιατί οι περισσότεροι από μας είχαμε ανησυχήσει τόσους μήνες ότι κάτι πήγαινε στραβά στην κανονικότητα των τελευταίων 8 ετών.

*** Μπήκαμε για τα καλά στην εποχή, που υμνείται ως η καλύτερη του χρόνου και όπου επί 3 μήνες γονατίζεις από ζέστη, καύσωνες, διακριτικά αρώματα στα Μέσα Μεταφοράς, κουνούπια, κατσαρίδες, για να αισθανθείς την απόλυτη δικαίωση με 4ημέρο διακοπών στη Λούτσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα