Δημήτρης Σούλτας: Γύρω – γύρω όλοι

*** Ο Πάνος Καμμένος «αποκάλυψε» ότι ο πατέρας της Έλενας Κουντουρά έγραψε τον ύμνο της χούντας, κάτι που προφανώς του το «αποκάλυψαν» άλλοι την τελευταία εβδομάδα και δεν το γνώριζε όταν η Κουντουρά εντάχθηκε στους ΑΝΕΛ.

*** Ο Γρηγόρης Ψαριανός απείλησε ότι αν δεν διαγραφεί ο Δανέλλης θα φύγει αυτός. Και διαγράφηκε ο Δανέλλης. Γιατί κάθε κόμμα θέλει στα σπλάχνα έναν σοβαρό τέκνο του Διαφωτισμού όπως ο Γρηγόρης.

*** Υπάρχουν πλέον τρεις κοινουλευτικές ομάδες (ΑΝΕΛ- Ποτάμι- Ένωση Κεντρώων) που η μαζικότητα

τους συνοψίζεται στο «ψάχνουμε τέταρτο για μπιρίμπα».

*** Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε ένα αισιόδοξο μήνυμα για την αποπληρωμή των δανείων του κόμματος με τις εισφορές των μελών, κάτι το οποίο σημαίνει ότι μόλις το 2131 το χρέος θα έχει αποπληρωθεί. Ακόμα και δεν ζει ο αρχηγός, κάποιος απόγονος της οικογένειας θα είναι εκεί να το χαρεί.

*** Ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας είπε από το βήμα της Βουλής ότι μόνο στη χούντα ορίστηκε εν ενεργεία στρατιωτικός ως υπουργός. Ε,έχει μέσα στο κόμμα και τον Βορίδη που είναι ειδικός στα χουντικά και του δίνει ασφαλείς πληροφορίες.

*** Ο Ντόναλντ Τραμπ, λόγω του λουκέτου στο αμερικανικό Δημόσιο, κερνάει στους καλεσμένους burger με delivery. Πάλι καλά που δεν τους τάισε με κομμάτια μπετόν από τείχος, με την εμμονή που έχει πάθει.

Keywords
Τυχαία Θέματα