Δημήτρης Σούλτας: Γαϊδουριά… αναδρομική

*** Πρώην βουλευτές θέλουν αναδρομικά που θα μας κοστίσουν περίπου 50 εκ. ευρώ. Οι νταβατζήδες τουλάχιστον βγάζουν λεφτά στην πλάτη άλλων όταν “εργάζονται”. Κανείς δεν διεκδίκησε λεφτά εκ των υστέρων. Ευτυχώς που έχουμε πρώην βουλευτές που έχουν πάει το επάγγελμα ένα βήμα μπροστά.

*** Ανάμεσα στους πρώην βουλευτές που ζητούν αναδρομικά είναι και οι Τσοχατζόπουλος και Μαντέλης. Έφτασε η στιγμή να κάνουμε και έναν έρανο για ιδιόκτητη πισίνα στο φτωχικό του Άκη, να μην τρέχει από δω κι

από κει χωρίς λόγο.

*** Ήρθαν οι θεσμοί για την τρίτη αξιολόγηση. Δε θα ζητήσουν τίποτε παράλογο. Απλώς για να κηρυχθεί απεργία θα πρέπει να υπάρχει η σύμφωνη γνώμη των συγγενών μέχρι τετάρτου βαθμού του εργαζόμενου.

*** Ο Σόιμπλε σε συνέντευξή του λέει ότι δεν πιέστηκαν οι Έλληνες να μειώσουν τις συντάξεις. Στο τέλος θα μάθουμε ότι οι περικοπές οφείλονταν στον μαζοχισμό των συνταξιούχων, που απαίτησαν να ζουν με λιγότερα.

*** Ο Άδωνις Γεωργιάδης σε ομιλία του είπε ότι αυτός που έκανε ουσιαστική αντίσταση στη χούντα ήταν ο βασιλιάς. Αμέσως τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και του ζήτησε να τον ορίσει αντιβασιλέα.

*** Ο σκύλος του Μακρόν ούρησε μέσα στην αίθουσα του Προεδρικού Μεγάρου όπου ο Γάλλος πρόεδρος είχε καλεσμένους. Προφανώς τον συμπεριέλαβε στο νομοσχέδιο για τα εργασιακά και του περιέκοψε την τροφή.

Keywords
Τυχαία Θέματα