Δημήτρης Σούλτας: Φιλελεύθερος σελφισμός

*** Σέλφι στο γυμναστήριο έβγαλε το ζεύγος Μητσοτάκη και η σύζυγος την ανέβασε στο instagram κάνοντας λίγο για τον smaster guy. Ωραίος τίτλος και για reality αν δεν φτουρίσει η πολιτική.

*** Ο Ερντογάν παίζει παιχνίδι με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς ξεχειλώνοντας τις διαδικασίες. Δεν έχει καταλήξει ακόμα. Να τους φορτώσει το πραξικόπημα ή την κατάρρευση της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας.

*** Η Ιταλία τιμώντας την ιστορία της έκανε αυτό που κατάφερε με τεράστια

επιτυχία άπειρες φορές μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο. Δημιούργησε μετεκλογικό αδιέξοδο. Η μόνη διαφορά είναι ότι η Αριστερά είναι πλέον άφαντη.

*** Νέο σενάριο για την τέταρτη αξιολόγηση γράφουν οι δανειστές με τίτλο : «Τρεις συνταξιούχοι, έξω από τον ΕΚΑΣ, στην Ελλάδα»

*** Μόλις σε 10 τηλεοπτικά παράθυρα βγήκε ο τελευταίο τριήμερο ο Άδωνις Γεωργιάδης. Οι γιατροί του συνέστησαν για να αντιμετωπίσει το στερητικό να ανοίξει κανάλι στο Youtube, όπου θα ανεβάζει και νέα βιντεάκια, αλλά και με τις χειρότερες στιγμές του στην ιστορία της τηλεόρασης.

*** Ο βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης μετά από ρατσιστικό ντελίριο κατά των ρομά, δήλωσε ότι διαφωνεί απολύτως μ΄αυτά που είπε, είναι τσαντισμένος μαζί του και δεν θα ξαναμιλήσει στον εαυτό του τουλάχιστον για δύο μέρες. Το κόμμα θα του κάνει μάλιστα δώρο 3 συνεδρίες σε ψυχαναλυτή.

Keywords
Τυχαία Θέματα